Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

T10 20LED SMD 5050 12V oranžová

T10 20LED SMD 5050 12V oranžová

2.30€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 8126

Stav skladu : 18
Externý sklad : 0

Tento LED produkt je navrhnutý ako univerzálne riešenie pre osvetlenie v automobiloch. Jeho základná špecifikácia obsahuje T10 LED rozhranie, čo je bežný typ používaný pre mnohé aplikácie v interiéri a exteriéri vozidla, ako sú pozície na osvetlenie špz, kabínové svetlá, kupolové svetlá, a mapové svetlá. Táto LED žiarovka je vybavená 20 SMD čipmi typu 2835, ktoré sú známe svojou vysokou svietivosťou a efektívnosťou. Napájaná je 12V DC napätím, čo zodpovedá štandardnému elektrickému systému väčšiny vozidiel.

Oranžová farba svetla môže byť použitá na špecifické účely alebo ako dekoratívny prvok, ktorý pridáva vozidlu osobitý vzhľad. Tieto LED žiarovky sú ideálne pre vodičov, ktorí chcú modernizovať alebo prispôsobiť osvetlenie svojho vozidla, aby dosiahli lepšiu viditeľnosť alebo estetický efekt.

Inštalácia týchto LED žiaroviek je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne nástroje ani zručnosti, vďaka ich plug-and-play dizajnu. Toto umožňuje ľahkú a rýchlu výmenu štandardných žiaroviek bez potreby zásahu do elektroinštalačnej sústavy vozidla. Okrem toho LED technológia zaručuje dlhú životnosť a nízku spotrebu energie v porovnaní s tradičnými žiarovkami, čo znižuje potrebu častých výmen a prispieva k úspore energie.

LED žiarovky typu T10 s 20 SMD 2835 čipmi sú vynikajúcou voľbou pre majiteľov vozidiel, ktorí hľadajú spoľahlivé, energeticky efektívne a esteticky príťažlivé riešenie pre osvetlenie svojho vozidla. Bez ohľadu na to, či ide o praktické použitie alebo len o zlepšenie vzhľadu auta, tieto oranžové LED žiarovky sú schopné poskytnúť výrazné vylepšenie s minimálnou námahou a investíciou.

Funkcia:
Značky/Model vozidla:Univerzálny
Typ položky: Zdroj svetla do auta
Typ rozhrania LED:T10 (W5W/194)
Typ SMD: 2835
LED Množstvo: 20SMD
Napätie: DC 12V
Farby:  Oranžová

Bežné použitia: svetlá, ŠPZ svetlá, kabínové svetlá, kupolové svetlá, mapové svetlá atď.

Farba produktuOranžová
Napájanie12V DC
PäticaT10 W5W
Pozorovací uhol360°
Počet diód20LED
Rozmery28 x 11.5mm
Farba svetlaOranžová
Svetelný zdrojLED
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu