Kategórie
Odporúčame
GU10  6W plast.

GU10 6W plast.

Cena: 2.10€Cena bez DPH : 1.75€
Detail Vybrať variant
SUPER CENA
E27 SMD bulb mliečna 12W

E27 SMD bulb mliečna 12W

Cena: 2.20€Cena bez DPH : 1.83€
Detail Vybrať variant
SUPER CENA
Kryštál špička CR-012

Kryštál špička CR-012

Cena: 4.80€Cena bez DPH : 4.00€
Detail Do košíka
Facebook

  • http://www.tvojtaxi.sk
  • http://www.kbus.sk
  • http://www.gobo.sk/
  • http://okno-stav.sk/
  • http://www.predajlozisk.sk

Ochrana osobných údajov

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

 

Informácie o spracúvaní osobných údajov podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady Európskej únie 2016/679 zo dňa 27.04.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES a Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.ledziarovka.eu je spoločnosť BAYKO,s.r.o.  so sídlom Nám.Ľ.Fullu 1666/12 žILINA 010 08, IČO: 36 439 037 , DIČ: 2022124126, IČ DPH: SK2022124126.

Ochrana osobných údajov je pre nás veľmi dôležitá. Rešpektujeme vašu súkromnú a osobnostnú sféru. Preto vás nižšie informujeme o spracúvaní vašich osobných údajov, ktoré potrebujeme pre vybavenie vašej objednávky.

My v BAYKO,s.r.o. prehlasujeme, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov zaobchádzame na základe právnych predpisov, ktoré sú s ochranou osobných údajov spojené.

Pri nakupovaní a registrácii je potrebné poskytnúť nasledovný zoznam osobných údajov o vás:

  • meno a priezvisko, presná adresa vrátane krajiny (resp. adresa, ktorá má byť uvedená na faktúre),
  • voliteľné ďalšie adresy (ak si želáte doručiť zásielku na inú adresu ako je fakturačná),
  • e-mailová adresa,
  • telefónne číslo (pre kuriéra)


V prípade jednorazového nákupu registrácia nie je nutná a je možné nakupovať aj bez registrácie.

Tieto osobné údaje budú použité výlučne za účelom vybavenia vašej objednávky a sú taktiež nutné pre náš účtovný a fakturačný systém, kde budú uchované na dobu nevyhnutnú podľa príslušného zákona.  Údaje sú uchovávané v chránenej databáze na našom serveri. Po registrácii môžete svoje údaje a ďalšie nastavenia kedykoľvek zmeniť resp. aktualizovať alebo vymazať prostredníctvom e-mailu alebo po prihlásení do svojho konta. V prípade, že si želáte zrušiť svoju registráciu, požiadajte nás o to e-mailom. Vaše konto bude deaktivované.
Vaše osobné údaje získavame v rozsahu nevyhnutnom na plnenie zmluvy, v ktorej vystupujete ako jedna zo zmluvných strán, alebo v predzmluvných vzťahoch s nami v súlade s čl.6 ods.1 písm.b) GDPR.
Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym tretím stranám, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná za účelom doručenia Vašej objednávky. Sú to najmä prepravné spoločnosti – v rozsahu meno, priezvisko, adresa pre doručovanie, telefónne číslo, e-mail a v prípade potreby aj celkovú cenu objednávky.

Súhlas dotknutej osoby so zasielaním e-mailov o  novinkách, akciách a zľavách sa podľa § 62 ods. 3 zákona č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách nevyžaduje, ak prevádzkovateľ e-shopu prostredníctvom e-mailu ponúka podobný tovar alebo službu zákazníkom, s ktorými v minulosti uzatvoril zmluvu na účely kúpy tovaru alebo služby, a získal tak od nich e-mailovú adresu. V tomto prípade je právnym základom oprávnený záujem prevádzkovateľa a nevyžaduje sa súhlas dotknutej osoby.

Potvrdením  objednávky prehlasujete, že ak máte menej ako 16 rokov, tak ste požiadal/a svojho zákonného zástupcu (rodiča) o súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať bez udania dôvodu, s okamžitou účinnosťou písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Aké máte práva v súvislosti so spracúvaním osobných údajov?

Kedykoľvek máte právo obrátiť sa na nás (info@ledziarovka.eu) a požadovať informácie a prístup k spracúvaniu vašich osobných údajov. Ďalej máte právo na:

  • opravu nesprávnych osobných údajov a doplnenie neúplných osobných údajov,
  • právo na výmaz osobných údajov,
  • právo na obmedzené spracúvanie osobných údajov,
  • právo namietať spracúvanie osobných údajov,
  • právo na presnosť osobných údajov,
  • právo na uplatnenie námietky proti profilovaniu a automatizovanému rozhodovaniu,
  • právo na oznamovaciu povinnosť prevádzkovateľa v súvislosti s opravou, vymazaním alebo obmedzením spracúvania osobných údajov.
     

Ak nie ste spokojní s tým, akým spôsobom vaše osobné údaje spracovávame, teda ak sa domnievate, že postupujeme pri spracúvaní vašich osobných údajov protiprávne, alebo sa domnievate, že došlo k porušeniu niektorých z vašich vyššie uvedených práv, máte možnosť obrátiť sa so sťažnosťou na dozorný úrad – Úrad na ochranu osobných údajov (so sídlom Hraničná 4826/12, 820 07 Bratislava 27 – Ružinov, e-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk; www: https://dataprotection.gov.sk/uoou/; pevná linka: +421 /2/ 3231 3214 (sekretariát); fax: +421 /2/ 3231 3234).

Ochrana údajov

Prijímame technické a organizačné bezpečnostné opatrenia, aby sme vaše údaje v čo najširšej miere chránili pred neželaným prístupom. Informácie, ktoré zadávate, sa prenášajú v zašifrovanej forme cez SSL protokol, aby sa predišlo zneužitiu údajov zo strany tretej osoby. 

Neboli nájdené žiadne produkty