Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

VLHKOMER IZBOVÝ TEPLOMER LCD VLHKOMER

VLHKOMER IZBOVÝ TEPLOMER LCD VLHKOMER

5.25€
Dostupnosť: Nedostupné
Kód tovaru: 7892

Stav skladu : 0
Externý sklad : 0

VLHKOMER IZBOVÝ TEPLOMER LCD VLHKOMER

 

POPIS

HYGROMETER VLHKOMER IZBOVÝ TEPLOMER LCD

 

Vlhkosť aj teplota v dome majú priamy vplyv na našu náladu a zdravie. Preto je investícia do vybavenia, akým je vlhkomer, investíciou do nášho zdravia.

 

NA ČO SA POUŽÍVA VLHKOMER?

Vlhkomer nie je nič iné ako zariadenie, ktoré sníma obsah vodnej pary vo vzduchu, alebo jednoducho povedané meria prevládajúcu vlhkosť v miestnosti a umožňuje rýchlu reakciu na jej normalizáciu.

Okrem možnosti vlhkomeru však prístroj disponuje aj meračom na sledovanie teploty v miestnosti. To umožňuje starostlivé meranie podmienok v dome. Vaši zákazníci tak budú mať istotu, že neohrozujú svoje zdravie.

 

PREČO BY SA MALA MONITOROVAŤ VLHKOSŤ?

Príliš nízka aj príliš vysoká vlhkosť vzduchu má negatívny vplyv na ľudský organizmus. Suchý vzduch vysušuje sliznice a našu pokožku, čím ľahšie prenikajú choroboplodné zárodky. Vysoká vlhkosť vzduchu môže naopak viesť k tvorbe plesní v interiéri, čo tiež negatívne ovplyvňuje zdravie.

Nevhodná vlhkosť má vplyv aj na nábytok, oblečenie či podlahu. Materiály, ktoré nie sú veľmi odolné voči vlhkosti, najmä drevo, sa môžu za nepriaznivých podmienok zmršťovať alebo nafúknuť. Preto, aby sa veci správne udržiavali, je obzvlášť dôležité venovať pozornosť úrovni vodnej pary.

 

AKÁ JE NAJVHODNEJŠIA VLHKOSŤ V DOME?

Najpriaznivejší a najzdravší rozsah vlhkosti je 40%-60%, preto je také dôležité vlhkosť regulovať a prípadne zvýšiť alebo znížiť jej úroveň.

Na meranie úrovne vlhkosti stačí umiestniť vlhkomer do požadovanej miestnosti a počkať na prvé údaje. Aby bolo meranie čo najpresnejšie, stojí za to mať na pamäti, aby ste prístroj neumiestňovali blízko kachlí alebo radiátorov.

 

AKÝ VLHKOMER SI VYBRAŤ?

Pri výbere vlhkomera sa oplatí vybrať si vysokokvalitné zariadenie – a toto je jedno! Vlhkomer bol vyrobený s pracovitosťou. Všetky použité materiály sú vynikajúcej kvality, čo zaručuje dlhú životnosť. A vstavané senzory dokonale merajú vlhkosť vzduchu aj aktuálnu teplotu.

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Rozsah merania teploty: -50°C - 70°C
  • Presnosť merania: 1°C
  • Presnosť zobrazenia: 0,1°C
  • Rozsah merania vlhkosti: 10% - 90%
  • Presnosť merania vlhkosti: 5%
  • Presnosť zobrazenia vlhkosti: 1%
  • Napájanie: 1x CR2032 batéria (súčasťou balenia)

ROZMERY:

  • Vlhkomer: 4.3 cm x 4.3 cm x 1.3 cm
  • Balenie: 4,7 cm x 4,7 cm x 1,8 cm

Produkt je zabalený v kartónovej krabici.

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu