Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

CESTOVNÉ PUZDRO NA ELEKTRICKÚ ZUBNÚ KEFKU

CESTOVNÉ PUZDRO NA ELEKTRICKÚ ZUBNÚ KEFKU

2.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 7849

Stav skladu : 0
Externý sklad : 55

CESTOVNÉ PUZDRO NA ELEKTRICKÚ ZUBNÚ KEFKU

 

POPIS

CESTOVNÉ POUZDRO NA ELEKTRICKÚ ZUBNÚ KEFKU

Všetci vieme, aké dôležité je dbať na správnu ústnu hygienu – aj pri cestovaní, keď to môže byť náročné. Pri balení do tašky či kufra často nastáva problém, do čoho zubnú kefku zabaliť, aby sa nepoškodila medzi ostatnými vecami v batožine. Našťastie existuje spôsob, ako to urobiť!

CESTOVNÉ PUZDRO - ŠPECIÁLNE MIESTO PRE VAŠU ZUBNÚ KEFKU

Vždy je dobré nosiť so sebou zubnú kefku. A na to sa oplatí mať aj príslušenstvo, ktoré uľahčí jeho skladovanie.

Cestovné puzdro vám umožní bezpečne zbaliť všetko, čo potrebujete pre starostlivosť o vaše zuby - pribaliť si môžete nielen samotný prístroj, ale aj dva náhradné hroty . To zaisťuje, že počas akejkoľvek cesty, dokonca aj veľmi dlhej, budete správne vybavení.

Biela farba a jednoduchý dizajn pristanú každému, navyše svetlá farba vám okrem iného umožní krabicu ľahko nájsť v batožine.

 

PUZDRO NA ELEKTRICKÚ ZUBNÚ KEFKU - OCHRANA ZARIADENIA.

Aby sa zabalená elektrická zubná kefka počas cestovania nepoškodila, je puzdro vyrobené z odolných materiálov, ktoré zaručujú vysokú a uspokojivú odolnosť!

Všetky predmety zabalené v kufríku budú držané zasúvacími klipsami - to zaisťuje, že nič nebude lietať okolo batožiny, nebude sa otáčať alebo narážať. Vaši zákazníci si môžu byť istí, že ich vybavenie uložené v kufri bude vždy v perfektnom stave, keď ho budú potrebovať.

Tesné tesnenie tiež ochráni zubnú kefku pred akoukoľvek nečistotou. Do zubnej kefky sa nedostanú žiadne nečistoty ani prach, a to ani vtedy, keď je puzdro medzi inými predmetmi v batožine.

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

Materiál: plast

Farba: biela

ROZMERY:

  • Puzdro: 23 cm x 6.5 cm x 4.5 cm
  • Balenie: 23 cm x 9,5 cm x 5 cm

Puzdro na kefu balené v plastovom vrecku.

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu