Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Nabíjacie LED PIR podskrinkové svietidlo 50cm 3w

Nabíjacie LED PIR podskrinkové svietidlo 50cm 3w

10.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7589
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 5
Externý sklad : 53

LED PIR podskrinkové svietidlo 50cm 3w

Vstupné napätie: 5V
Materiál: PC
Napájanie: 3W
USB nabíjanie: Áno
Svetelný zdroj: SMD LED       
Farba svetla: 4500K
Rozmery: 500 x 20 x 15 [mm]
Pohybový senzor: Áno
Batéria: 400mA
Vypínač: Áno
Sada obsahuje svietidlo s a kábel USB

 

Toto nabíjacie LED PIR podskrinkové svietidlo s dĺžkou 50 cm a príkonom 3W je moderným a potrebným riešením pre osvetlenie vášho priestoru. Vďaka vstupnému napätiu 5V a možnosti USB nabíjania je toto svietidlo veľmi praktické a ľahko sa aj nachádza v rôznych domácich prostrediach, ako sú kuchyne, pracovné skrine alebo stoly.

Svetlo z vysoko odolného materiálu PC (polykarbonát), ktorý zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť. S jeho kompaktnými rozmermi 500 x 20 x 15 mm sa ľahko zmestí pod skrinky alebo na iné veľké povrchy. Integrované SMD LED diódy poskytujú jasné a rovnomerné svetlo s farbou svetla 4500K, ktoré je ideálne pre všeobecné osvetlenie priestoru bez toho, aby bolo príliš ostré alebo nebezpečné pre oči.

Jednou z kľúčových vlastností tohto svietidla je jeho senzor, ktorý sa automaticky zapína pri detekcii pohybu, čím svetlo zvyšuje pohodlie pri používaní. Toto inteligentné svietidlo je tiež vybavené vstavanou batériou s kapacitou 400 mA, ktorá zabezpečuje dlhú dobu svietenia a zároveň umožňuje ľahké nabíjanie cez USB port.

Ďalšou užitočnou funkciou je integrovaný vypínač, ktorý dokáže ovládať svetlo podľa potreby. Sada obsahuje svietidlo a USB kábel, takže máte všetko potrebné pre jednoduchú inštaláciu.

Toto LED podskrinkové svietidlo je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú štýlové, energeticky efektívne a ľahko ovládateľné osvetlenie s modernými technologickými prvkami, ako je pohybový senzor a USB nabíjanie. Jeho univerzálny dizajn a neutrálna farba svetla sa ľahko prispôsobia akémukoľvek interiéru a prinesú pridanú hodnotu každému domovu.

Farba produktuBiela
Napájanie5V
Rozmery500 x 20 x 15 [mm]
Teplota svetla4500K
Svetelný zdrojLed
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu