Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Solárne pouličné svietidlo LED 1200W IP65 + Ovládač + úchyt

Solárne pouličné svietidlo LED 1200W IP65 + Ovládač + úchyt

63.15€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 7582
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 5
Externý sklad : 0

Toto LED solárne svietidlo s výkonom 1200W je produktom známej a renomovanej firmy, ktorá je známa svojou kvalitou a inováciami v oblasti osvetlenia. Svetelný zdroj tejto lampy je vysoko kvalitný a poskytuje studenú svetelnú farbu 6500K, čo je ideálne pre vytvorenie jasného a čistého osvetlenia. Táto farba svetla je vhodná pre pouličné osvetlenie, pretože poskytuje vysoký stupeň viditeľnosti a prispieva k bezpečnosti na cestách.

Svetelný tok tohto svietidla je úctyhodných 90000lm, čo znamená, že dokáže vyžarovať veľmi silné svetlo, schopné osvetliť veľké plochy. To je obzvlášť užitočné v oblastiach, kde je potrebné vysoké množstvo svetla, ako sú napríklad veľké parkoviská, cesty, alebo iné verejné priestranstvá.

Jednou z kľúčových vlastností tohto LED svietidla je jeho solárny panel. Tento panel umožňuje svietidlu efektívne využívať solárnu energiu na svoje napájanie, čím výrazne znižuje spotrebu elektrickej energie a prispieva k ochrane životného prostredia. Solárne napájanie tiež znamená, že svietidlo je samostatné a nevyžaduje externé zdroje elektrickej energie, čo je ideálne pre odľahlé alebo ťažko prístupné lokality.

Toto svietidlo je tiež vybavené senzorom súmraku, ktorý automaticky zapína svetlo pri západe slnka a vypína ho pri východe slnka. Táto funkcia zvyšuje pohodlie užívania a zároveň šetrí energiu, pretože zaisťuje, že svetlo bude používané iba vtedy, keď je to skutočne potrebné.

Sada obsahuje diaľkové ovládanie, čo poskytuje užívateľovi väčšiu flexibilitu a pohodlie pri ovládaní svietidla. Toto diaľkové ovládanie umožňuje používateľovi ľahko zapnúť alebo vypnúť svetlo, prispôsobiť jeho intenzitu, alebo dokonca nastaviť časovače podľa potreby.

Montážna konzola, ktorá je súčasťou sady, zjednodušuje inštaláciu svietidla. Táto konzola je navrhnutá tak, aby zabezpečila pevnú a stabilnú montáž, čo je nevyhnutné pre bezpečné a dlhodobé používanie svietidla v exteriéri. Montáž je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne náradie, čo umožňuje rýchlu a efektívnu inštaláciu.

Celkovo, toto LED solárne svietidlo je vynikajúcou voľbou pre kohokoľvek, kto hľadá vysokokvalitné, energeticky efektívne a ekologické riešenie pre exteriérne osvetlenie. Jeho pokročilé funkcie, ako je solárny panel, senzor súmraku a diaľkové ovládanie, robia z tohto svietidla ideálnu volbu.

Výkon: 1200W

LED MNOŽSTVO: 320*5730led
Svetelný tok: 9000LM Maximálny
solárny panel: 6V / 15W Polykryštalický solárny panel
Kapacita batérie: 3,2 V / 15AH Li železofosfátová batéria
Režim: Ovládanie tlačidlom + Ovládanie svetla + Ovládanie časovania
Farba svetla: Studená biela
Farba škrupiny: Sivá/Čierna
Materiál: ABS
Oblasť ožiarenia: 120 - 140 metrov štvorcových
Doba osvetlenia plného nabitia: 8-9H
Čas vybitia: 11-13H

 

Špecifikácia (čierny uchyt v hodnote 10,50€)  - je súčasťou svietidla

Protiúchyt pre pouličné svietidlo na stĺp 38/48mm si môžete zakúpiť TU

  • Materiál: oceľ
  • Farba: čierna
  • Celkové rozmery:  730 x 250 x 60  [mm]
  • Priemer potrubia: Ø48 [mm]
  • Uhol sklonu: 35-40 °
  • Možnosť dokúpiť držiak na pripevnenie produktu na rúrku
  • Max. nosnosť: 20 [kg]

Solárny pohybový senzor LED lampa s diaľkovým ovládaním1200W 

  • Solárne nabíjanie, nie sú potrebné žiadne káble!
  • Odoláva poveternostným vplyvom a je mimoriadne šetrná k životnému prostrediu vďaka vodeodolnému prevedeniu.
  • Zabudovaný svetelný a pohybový senzor. Za súmraku sa svetlo automaticky zapne so základným jasom a pri pohybe sa prepne na plný jas.
  • Je úplne bezúdržbový, pri montáži treba brať do úvahy svetelné podmienky, aby sa dosiahlo dostatočné nabitie.

Obsah balenia:

  • 1 x 1200 W solárne pouličné svietidlo
  • 1 diaľkový ovládač
  • 1 x držiak bielej farby
    • Návod:
    • Tlačidlo červené vrchné: automatický režim. Po stlačení svietidlo raz preblikne a cca po 20 sekundách sa dá do 20%režimu svietenia. Keď zadetekuje pohyb tak sa svietidlo rozsvieti na 100%

      Tlačidlo 3+(znak):  Po stlačení svietidlo raz preblikne a je nastavené na 3 hodinové svietenie ak nedetekuje pohyb. Napríklad keď po hodine z detekuje pohyb tak sa svietenie nastavý opäť na 3 hodinové svietenie

      Tlačidlo 5+(znak):  Po stlačení svietidlo raz preblikne a je nastavené na 5 hodinové svietenie ak nedetekuje pohyb. Napríklad keď po hodine z detekuje pohyb tak sa svietenie nastavý opäť na 5 hodinové svietenie

      Tlačidlo 3H (slnko): Po stlačení svietidlo raz preblikne a je nastavené na 3 hodinové svietenie. Aj keď z detekuje pohyb tak svietenie sa nepredĺži. Bude svietiť 3 hodiny a potom sa vypne.

      Tlačidlo 5H (slnko): Po stlačení svietidlo raz preblikne a je nastavené na 5 hodinové svietenie. Aj keď z detekuje pohyb tak svietenie sa nepredĺži. Bude svietiť 5 hodín a potom sa vypne.

      Tlačidlo 8H (slnko): Po stlačení svietidlo raz preblikne a je nastavené na 12 hodinové svietenie. Aj keď z detekuje pohyb tak svietenie sa nepredĺži. Bude svietiť 12 hodín a potom sa vypne.

      Úplne spodné tlačidlo: Po stlačení tlačidla sa stlmí intenzita svetla na polovicu

      Tlačidlo ON: Po stlačení tlačidla sa svietidlo rozsvieti

      Tlačidlo OF: Po stlačení tlačidla sa svietidlo vypne

    Farba Studená biela
Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Počet diód320*5730led
Rozmery730 x 250 x 60 [mm]
Svetelný tok9000lm
Teplota svetla6500
Svetelný zdrojLED
KrytieIP67
CertifikátyCE
Max. výkon W1200W
Pridajte hodnotenie produktu