Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Závesné svietidlo SPIDER 5X E27

26.30€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 7270

Stav skladu : 0
Externý sklad : 43

5 RAMIENKOVÉ STROPNÉ ZÁVESNÉ SVIETIDLO PRE LED 5X E27

Toto 5-ramienkové stropné závesné svietidlo pre LED žiarovky s päticami E27 predstavuje výnimočný kúsok osvetlenia, ktorý kombinuje moderný dizajn s funkčnosťou. S jeho päťou ramenami, ktoré sa elegantne rozširujú od centrálného bodu, poskytuje rovnomerné a rozsiahle osvetlenie, čím je ideálnou voľbou pre osvetlenie väčších priestorov ako sú obývacie izby, jedálne alebo konferenčné miestnosti.

Každé rameno je navrhnuté tak, aby poskytovalo maximálnu flexibilitu pri nasmerovaní svetla, čo umožňuje užívateľovi prispôsobiť osvetlenie podľa svojich potrieb. Pätice E27 sú kompatibilné s rôznymi typmi LED žiaroviek, čo umožňuje užívateľovi vybrať si žiarovky podľa preferovaného odtieňu a intenzity svetla.

Esteticky je toto svietidlo zosobnením minimalistickej elegancie. Jeho čisté a jednoduché línie, spolu s matným alebo lesklým povrchom, dodávajú svietidlu sofistikovaný a súčasný vzhľad, ktorý sa ľahko hodí do rôznych dekoratívnych štýlov. Môže byť výrazným prvkom v minimalistickom alebo modernom interiéri, ale rovnako dobre sa hodí aj do tradičnejšieho prostredia vďaka svojej univerzálnosti.

Inštalácia tohto svietidla je jednoduchá a pružná, čo umožňuje rýchlu a bezproblémovú montáž. Výšku závesu je možné prispôsobiť, čo znamená, že svietidlo môže byť umiestnené takmer v akejkoľvek časti miestnosti, od vysokých stropov až po intímnejšie, nižšie priestory.

V konečnom dôsledku toto 5-ramienkové stropné závesné svietidlo predstavuje vynikajúcu kombináciu štýlu, funkčnosti a trvanlivosti, čo ho robí ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá kvalitné a esteticky príťažlivé osvetlenie do svojho domova alebo pracovného priestoru.

 

Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu