Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SMART CEILING LIGHT BLITZWOLF BW-CLT1

LED SMART CEILING LIGHT BLITZWOLF BW-CLT1

66.30€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 7046

Stav skladu : 0
Externý sklad : 54

LED SMART CEILING LIGHT BLITZWOLF BW-CLT1

INTELIGENTNÉ STROPNÉ SVIETIDLO BLITZWILL

Stropná lampa od spoločnosti Blitzwill s 2 režimami prevádzky je vhodná na akúkoľvek príležitosť. Funkcia ovládania hlasom a pomocou aplikácie uľahčuje používanie a minimalistický dizajn znamená, že zariadenie zapadne do každého interiéru.

2W1

V závislosti od situácie si môžete vybrať, v akom režime chcete BW-CLT1 používať: v prvom režime BW-CLT1 vyplní miestnosť rovnomerným, teplým svetlom, zatiaľ čo vy relaxujete; v režime RGB, v ktorom si môžete vybrať zo 16 miliónov farieb, je ideálny na večierky a stretnutia s priateľmi; alebo môžete nastaviť, aby lampa pracovala v oboch režimoch súčasne.

PRISPÔSOBTE SI PODĽA SVOJICH POTRIEB

Zariadenie Blitzwill má funkciu nastavenia teploty farieb, takže si môžete nastaviť teplotu farieb podľa svojich potrieb. Svetlo je mäkké a príjemné pre oči a nespôsobuje nepríjemné pocity. Okrem toho si môžete vybrať z troch farieb bielej: teplé svetlo je ideálne na čítanie, neutrálna farba vám pomôže pri každodenných činnostiach a farba denného svetla je užitočná napríklad pri práci pred počítačom.

OVLÁDAJTE HO POMOCOU APLIKÁCIE

Pomocou aplikácie máte prístup k mnohým funkciám a nastaveniam. Svetlo môžete zapnúť/vypnúť, nastaviť jas alebo farbu a mnoho ďalšieho. Aplikácia výrazne uľahčuje používanie, nemusíte ani vstať z gauča alebo byť doma, stačí jeden dotyk a je to. BW-CLT1 je kompatibilná s aplikáciami Blitzwill, Smart Life a Tuya.

HLASOVÉ OVLÁDANIE

Lampa od spoločnosti Blitzwill je vybavená aj hlasovým ovládaním; na zapnutie alebo vypnutie lampy stačí zadať hlasový príkaz. BW-CLT1 spolupracuje so zariadeniami Amazon Echo a Google Home.

EŠTE VIAC MOŽNOSTÍ

Pre ešte väčšie pohodlie má BW-CLT1 množstvo praktických funkcií. Funkcia rozvrhu umožňuje nastaviť osobný plán, podľa ktorého sa svetlo zapne a vypne vo vami nastavenom čase. Okrem toho aplikácia umožňuje zvoliť osvetlenie podľa situácie, napríklad v noci alebo počas narodeninovej oslavy. A to nie je všetko! Keďže aplikácia funguje ako diaľkové ovládanie, môžete všetky svetlá spojiť do skupín a ovládať ich súčasne. Okrem toho si aplikácia pamätá vaše nastavenia, takže pri ďalšom použití zariadenia sa aktivuje predchádzajúci režim.

MINIMALISTICKÝ DIZAJN

Lampa od spoločnosti Blitzwill sa vyznačuje jednoduchosťou a solídnym spracovaním. Akrylátový difúzor rovnomerne rozptyľuje svetlo a utesnená konštrukcia zabraňuje vniknutiu hmyzu. Povrchová úprava je odolná voči deformácii. Okrem toho otočná svorka veľmi uľahčuje montáž lampy.

Výrobca Blitzwill
Model BW-CLT1
Rozmery ɸ300 * H32MM
Vstupné napätie AC100-240V 50-60Hz
Svetelný výkon 2200 lm
Teplota farieb 2700-6500K + RGB
Uhol rozptylu svetla 135°
Pripojenie Wi-Fi 2,4 GHz
Certifikácia CE/RoHS
Materiál PMMA + PC + AL
Prevádzková vlhkosť 0%-80%
Prevádzkový čas >20000 hodín
Napájanie 32W
Počet LED korálok 78 ks SMD2835 + 42 ks SMD5050 RGB
CRI >80
Použitie Blitzwill / Tuya / Smart Life
Kompatibilita Amazon Echo / Google Home
Prevádzková teplota -20 °C - + 40 °C
Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu