Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ROZVODKA RGB 1X SAMICA NA 3X SAMICA

2.65€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6924

Stav skladu : 0
Externý sklad : 77

ROZVODKA RGB 1X SAMICA NA 3X SAMICA

Rozvodka RGB 1x samica na 3x samica je prístroj určený na rozdelenie jedného RGB signálu na tri samostatné výstupy. Toto umožňuje pripojenie viacerých RGB LED pásikov k jednému zdroju signálu. RGB rozvodky sú dôležitou súčasťou pri vytváraní dynamického osvetlenia, kde je potrebné pripojiť viacero LED pásikov k jednému ovládaču alebo zdroju.

Použitie rozvodky umožňuje flexibilné riadenie osvetlenia v rôznych častiach miestnosti alebo objektu bez nutnosti inštalovať viaceré nezávislé zdroje signálu. Tým sa zjednodušuje inštalácia a znižujú sa náklady na celý systém osvetlenia.

Rozvodka RGB 1x samica na 3x samica sa obvykle používa v aplikáciách ako je indirektné osvetlenie, osvetlenie výkladných skríň, dekoratívne osvetlenie interiérov, osvetlenie schodísk, barov, a podobne. Vďaka jej použitiu je možné vytvoriť komplexné osvetlenie s možnosťou menenia farieb a efektov, čo prispieva k vytváraniu jedinečnej atmosféry v miestnostiach.

Výhody použitia tejto rozvodky zahŕňajú jednoduchú inštaláciu, možnosť rozšírenia osvetlenia bez potreby ďalších komplikovaných komponentov, a tiež zvýšenú flexibilitu v dizajne osvetlenia. Tieto rozvodky sú navrhnuté tak, aby vyhovovali štandardom pre RGB LED pásiky, čo znamená, že sú kompatibilné s väčšinou dostupných produktov na trhu.

Okrem toho, rozvodky RGB sú zvyčajne odolné voči prachu a vlhkosti, čo je dôležité pre aplikácie v náročných podmienkach, ako sú vonkajšie inštalácie. Pri výbere rozvodky je dôležité zvážiť maximálny prúdový a napäťový limit, aby bola zabezpečená bezpečnosť a spoľahlivosť celého systému osvetlenia.

Na záver, rozvodka RGB 1x samica na 3x samica je kľúčová komponenta pri vytváraní efektného a dynamického RGB LED osvetlenia. Jej použitie umožňuje realizáciu rôznych svetelných konceptov s vysokou mierou flexibility a jednoduchosti inštalácie, čo robí z nej ideálne riešenie pre širokú škálu aplikácií v oblasti dekoratívneho osvetlenia.

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu