Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

USB nabíjateľná LED Čelovka 160lm SupFire

8.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 3306

Stav skladu : 0
Externý sklad : 59

SVETLOMET SUPERFIRE HL51

Čelovka Superfire HL51 sa vyznačuje veľkým reflektorom, ktorý zaručuje vysoký svetelný výkon a dosvit až 300 m. Nabíjateľná batéria nabíjaná cez USB poskytuje až 2,5 hodiny prevádzky. Nastaviteľný uhol svietidla a 3 režimy svietenia vám poskytnú vysnívanú slobodu používania. Flexibilná čelenka ponúka bezkonkurenčný komfort a stupeň krytia IP42 vám umožní používať svietidlo v takmer akýchkoľvek podmienkach.

OPTIMÁLNE OSVETLENIE V MNOHÝCH RÔZNYCH SITUÁCIÁCH

Veľký 51 mm reflektor poskytuje vynikajúce osvetlenie s jasom až 160 lm, vďaka čomu baterka svieti na vzdialenosť až 300 m. HL51 je preto ideálna pre širokú škálu scenárov, od osvetlenia cesty na nočnej túre, cez kempovanie až po opravu auta na okraji cesty po zotmení.

PÔSOBIVO DLHÁ DOBA PREVÁDZKY

Vstavaný akumulátor s kapacitou 1 200 mAh možno pohodlne dobíjať cez USB, čo zabezpečí približne 2,5 hodiny prevádzky baterky. Používanie HL51 uľahčuje špeciálny indikátor, ktorý svieti červeno, keď sa zariadenie nabíja, a modro, keď je batéria už nabitá. Vždy tak viete, čo sa s vašou baterkou deje!

VYBERTE SI Z 3 DOSTUPNÝCH REŽIMOV SVIETENIA

Svietidlo môže svietiť 3 spôsobmi - v režimoch silného a slabého svetla, ako aj stroboskopicky, takže máte možnosť prispôsobiť jeho prevádzku svojim aktuálnym očakávaniam a situáciám. Svietidlo Superfire HL51 vždy dokonale osvetlí tmu a poskytne presne taký zdroj svetla, aký potrebujete.

PRISPÔSOBTE SMER SVETLA SVOJIM POTREBÁM

Uhol sklonu svetlometu je možné nastaviť v rozsahu 0-90°, takže pomocou neho môžete svetlo nasmerovať presne tam, kam chcete. Už sa nemusíte obmedzovať na jednu prednastavenú polohu - so svetlometom Superfire HL51 ho môžete ľahko prispôsobiť svojim očakávaniam.

VODA MU NEUBLÍŽI

Zariadenie má tiež stupeň krytia IP42, čo znamená, že ho môžete používať bez obáv z premenlivých poveternostných podmienok alebo náročného terénu. Baterke neublíži dážď ani náhodné postriekanie vodou z vodopádu. Toto odolné zariadenie vás nikdy nesklame!

POHODLNÉ POUŽÍVANIE

Svietidlo Superfire HL51 sa tiež mimoriadne pohodlne používa: váži iba 102 g, takže ho môžete nosiť na hlave celé hodiny bez toho, aby bolo príliš ťažké. Elastický pásik je navyše príjemný na dotyk a šetrný k pokožke, čo zaručuje bezkonkurenčný komfort.

Výrobca Superfire
Model HL51
Jas 160 lm
Menovitý výkon 2,5W
Kapacita 1200 mAh
Prevádzkový čas 2-5 h
Nabíjací port micro USB
Odolnosť proti pádu 1 m
Stupeň ochrany IP42
Hmotnosť 102 g
Rozmery 56x51x80 mm
Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu