Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Nabíjateľná LED Čelovka USB HL50 150lm

Nabíjateľná LED Čelovka USB HL50 150lm

11.60€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 3089

Stav skladu : 0
Externý sklad : 63

Hlavová baterka Supfire HL50

Kompaktná čelovka Supfire HL50 je mimoriadne šikovná a osvedčí sa v mnohých situáciách. Vďaka elastickému popruhu dokonale padne na každú hlavu a poskytuje osvetlenie až do 200 m. Môžete si vybrať jeden zo štyroch režimov a používať baterku aj v daždi. Extrémne dlhá výdrž batérie umožní neobmedzené používanie za každých podmienok.

Dlhý a široký rozsah

Zabudovaný zoom umožňuje nastaviť veľkosť svetelného lúča, od veľmi úzkeho lúča podobného reflektoru až po široký, ktorý dokáže osvetliť širokú oblasť. Navyše veľmi dlhý dosah až 200 m umožňuje praktické využitie, keď potrebujete vysokú viditeľnosť v tmavej miestnosti alebo v noci. LED poskytuje až 300 lúmenov, čo je celkom dosť aj na veľmi tmavých miestach.

Dlhšia aktivita

Lítiová batéria použitá v baterke dokáže fungovať až 5 hodín na jedno nabitie, čo je úplne postačujúce pre mnoho aplikácií. Akonáhle batéria klesne na nízku úroveň, bude to indikované červeným svetlom a po pripojení k nabíjaniu modrým svetlom signalizuje, že batéria je opäť pripravená pracovať. Baterku jednoducho dobijete pomocou micro USB kábla.

Vyberte si vlastný režim

V baterke boli použité štyri preddefinované režimy, z ktorých každý je užitočný v inej situácii. Dve základné: silné a slabé svetlo sa bude podľa potreby používať asi najčastejšie. Môžete si zvoliť aj stroboskopický režim a po podržaní tlačidla „on/off“ na 2 sekundy spustíte SOS režim, čo je neprerušovaný blikajúci signál signalizujúci, že potrebujete pomoc.

Na každú príležitosť

Baterku môžete použiť v mnohých rôznych situáciách: rybolov, horolezectvo, nočný beh alebo stanovanie. Podľa potreby si môžete nastaviť uhol svietidla a jeho špeciálna konštrukcia vám umožní používať ho aj v daždi. Pohodlná gumička padne každej hlave a nebude spôsobovať nepohodlie ani pri dlhodobom nosení.

V cene:
Svetlomet
USB C kábel
ŠPECIFIKÁCIA:
Model HL50
Źródło światła JIGNRUI XD
Pracovný čas 2-5h
Lumeny 150
Odporność na upadek (metria) 1
Rozmer (mm) 80x60x40
Vaha (g) 102
Vodeodolnosť IP31
Max. dosvit 200
Port pre pripojenie mikro USB
akumulátor (mAh) 1200
Typi osvetlenia vysoký>Nízky>Stroboskop
Materiál ABS
Čas svietenia 160 min.

Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu