Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED svetlo na monitor AVA

40.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2417

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47
Špeciálna lampa, ktorá sa pripevňuje k monitoru počítača alebo notebooku, je skutočne originálnym spôsobom, ako osvetliť pracovnú plochu. Medzi jej výhody patrí nielen jednoduchá a rýchla inštalácia, ale tiež možnosť zmeny farby svetla a stmievania. Lampa AVA je ponúkaná v elegantnom čiernom prevedení, ktoré iste ozvláštni vaše pracovné miesto.
Napájanie cez USB kábel priamo z PC (kábel je súčasťou balenia) je veľmi praktické najmä v prípade, že hľadáte osvetlenie využiteľné na rôznych miestach. LED svetlo je možné pripojiť aj k powerbanke alebo do adaptéru v zásuvke.

Lampa je skvelým pomocníkom napríklad na pracovné cesty, lebo vám zaistí obvyklý komfort aj pri práci mimo domova, naviac bez nutnosti hľadať zásuvku pre jej zapojenie. Lampu v sekunde pripevníte na monitor a môžete sa pustiť do práce!
Komfortné dotykové ovládanie umožňuje rýchlu zmenu farby svetla v 3 krokoch (teplá biela, neutrálna biela, studená biela) podľa momentálnych potrieb. Nemenej praktická je možnosť stmievania v dvoch krokoch. Intenzita svetla sa tak prispôsobí okolnému prostrediu a vytvorí ideálne podmienky pre prácu na počítači, sledovanie videí či počúvanie programu. Vzhľadom k umiestneniu svetla je svetelný tok 150 lm úplne dostačujúci.
LED svetlo monitora AVA šetrí miesto na pracovnom stole a nehrozí ani jeho prevrhnutie, alebo dokonca rozbitie. Zároveň však ani v najmenšom nezasahuje do monitora. Je tak vhodná pre všetkých, ktorí riešia správne osvetlenie pracovného priestoru.

Lampa je šetrná k očiam, lebo vďaka optimálnemu umiestneniu a sklonu nedochádza k oslňovaniu, ktoré mnohokrát spôsobuje predčasnú únavu a úplne zbytočne znižuje sústredenie a produktivitu. Prečo teda nevyskúšať moderné osvetlenie na monitor, z ktorého vás ani po dlhom pracovnom večere nebudú bolieť oči?
Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu