Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Stolná lampa LED SIMON, čierna

40.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2416

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49
Dostatok svetla pri práci, štúdiu alebo pri odpočinku v kresle s obľúbenou knihou v ruke? LED stolná lampa SIMON vás presvedčí o tom, že aj stolné osvetlenie môže byť štýlové a zároveň až prekvapivo všestranné. Elegantná lampa si vás získa predovšetkým možnosťou vybrať si obľúbenú farbu svetla a funkciu stmievania, za zmienku však stojí tiež zabudovaný USB port. V kancelárii, v pracovni, na nočnom stolíku alebo v študentskej izbe nájde LED stolná lampa bohaté uplatnenie.
Príliš intenzívne osvetlenie, alebo naopak málo svetla? LED stolná lampa perfektne osvetlí každý pracovný stôl vďaka vysokému svetelnému toku (360 lm). Optimálna intenzita osvetlenia je u tohto modelu zaistená vďaka možnosti stmievania.
Vďaka použitým materiálom (kombinácia hliníka a plastu) sa lampička hodí do moderných interiérov, ktoré si zakladajú na jednoduchom, elegantnom designe. Stolná lampička je vybavená 18 LED čipmi s teplotou chromatičnosti 3 000/4 000/6 000 K.
Oceníte tiež možnosť vybrať si obľúbenú farbu svetla, od studenej bielej cez neutrálnu až po teplú bielu. Neutrálne osvetlenie je stávkou na istotu a oceníte ho iste pri bežnej práci na počítači. K lepšiemu sústredeniu a naozaj dokonalému osvetleniu pracovnej plochy je ideálne svetlo studenej farby. O príjemnú atmosféru sa naopak postará teplá biela farba svetla, ktorá je ako stvorená k relaxácii. LED stolná lampa SIMON je do čítacieho kútika ako stvorená!
Telefóny, powerbanky alebo smart hodinky… Najrôznejších zariadení máme stále viac, a preto sa vždy hodí ďalší zdroj energie pre ich nabíjanie. Vďaka USB portu na lampičke môžete nabíjať telefón a zároveň ho budete mať pri práci vždy po ruke a skoncujete tak s neustálym hľadaním voľnej zásuvky. A to je pomyselná čerešnička na torte, vďaka ktorej nedáte na LED stolnú lampu SIMON dopustiť!
Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu