Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Stolná lampa LED RUBY, biela

38.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2414

Stav skladu : 0
Externý sklad : 50
Nenápadná, všestranná… LED stolná lampa RUBY je skrátka skvelou voľbou na pracovný stôl, nočný stolík či odkladací stôl vedľa obľúbeného relaxačného kresla. Univerzálny a jednoduchý design lampičky si vás totiž získa na prvý pohľad! Vďaka nemu sa tento model hodí do každého prostredia, najmä potom do moderných interiérov v minimalistickom duchu. Lampa RUBY ponúka možnosť výberu farby svetla a funkciu krokového stmievania, čo je dnes nielen u stolného osvetlenia takmer samozrejmosťou.
Plne flexibilný krk lampy zaisťuje, že svieti vždy na to správne miesto. Skutočne variabilné nastavenie oceníte nielen pri čítaní, ale aj pri najrôznejších kreatívnych činnostiach vyžadujúcich dokonalé osvetlenie pracovnej plochy. Variabilnosť lampy podtrhuje tiež prívodný kábel s dĺžkou 130 cm.
Nemôžete sa rozhodnúť, ktorú farbu svetla zvoliť? Pri zaobstaraní tohto modelu nemusíte! Lampa RUBY umožňuje vybrať si obľúbenú farbu svetla (teplá biela, neutrálna biela, studená biela) podľa aktuálnych potrieb alebo nálady. S tým úzko súvisí tiež možnosť krokového stmievania, na ktorú si iste veľmi rýchlo zvyknete. Lampička perfektne osvetlí aj veľký priestor vďaka vysokému svetelnému toku (500 lm).
Nespornou výhodou tejto lampičky je možnosť dvoch uchytení. Na guľatom stojane je možné ju využiť ako klasickú stolnú lampu, ale možná je rovnako montáž na stenu, napríklad nad posteľ. To je nielen komfortné, ale rovnako veľmi elegantné riešenie do moderne pojatej spálne.

Vypínač je umiestnený priamo na podstavci, čo je až nečakane praktické. Už žiadne šmátranie za stolom alebo za posteľou pri otravnom hľadaní vypínača!
Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu