Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Stolná lampa WINSTON, čierna

36.95€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2412

Stav skladu : 0
Externý sklad : 50
Čistý a jednoduchý design je tým, čo vás na stolnej lampe WINSTON značky EMOS zaujme najskôr. Kombinácia dvoch prírodných materiálov – čierneho kovu a svetlého dreva, je osvedčené nadčasové spojenie, na ktoré najmä priaznivci industriálneho designu nedajú dopustiť. V kombinácii s možnosťou osadenia lampy ľubovoľnou žiarovkou s päticou E27 do príkonu 11 W, tak v lampe WINSTON získavame spoľahlivý základ osvetlenia ako moderných, tak tradičných aj historických interiérov.
Vďaka prívodnému káblu s dĺžkou 1,7 metrov môžete lampu pohodlne zapojiť na pracovnom stole, komode aj nočnom stolíku, bez toho aby ste museli riešiť, či je v jej blízkosti dostupná zásuvka alebo nie.

Vypínač lampy je na prívodnom kábli a je tak možné ho umiestniť v okolí lampy podľa uváženia a potreby. Vďaka dvom nastaviteľným kĺbom vám bude lampa vždy svietiť na to správne miesto.
Vďaka pätici E27, vymeniteľnej žiarovke a príkonu až 11 W je voľba zdroja svetla celkom na vás. Preferujete žiarovky číre alebo mliečne, úsporné LED žiarovky alebo žiarovky typu filament, žiarovku guľatú alebo v tvare tuby? Lampa WINSTON vás v kreatívnom stvárnení vášho interiéru limitovať nebude.
Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu