Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED žiarovka E27 8W mini teplá biela

2.10€
Dostupnosť: Na skalde
Kód tovaru: 8986

Stav skladu : 20
Externý sklad : 165

LED žiarovka s päticou E27 predstavuje moderné a energeticky účinné riešenie pre osvetlenie vašich priestorov. S priemerom 47mm sa jednoducho montuje do štandardných svietidiel a prináša výhody LED technológie priamo do vašej domácnosti či kancelárie. Táto žiarovka má výkon 8 wattov, čo z nej robí ideálnu náhradu za tradičné žiarovky s vyššou spotrebou. S úctyhodným výstupom 730 lumenov poskytuje jasnú a príjemnú svetelnú atmosféru, zatiaľ čo jej farebná teplota 3000 kelvinov vytvára teplé biele svetlo, ideálne pre vytvorenie pohodovej a útulnej atmosféry.

Jednou z najvýznamnejších vlastností tejto LED žiarovky je široký uhol žiarenia, ktorý dosahuje až 160 stupňov. Táto charakteristika umožňuje rovnomerné rozptýlenie svetla po celej miestnosti, čím eliminuje tmavé rohy a zvyšuje vizuálny komfort. S dlhou životnosťou až 17 000 hodín ponúka žiarovka výraznú úsporu nielen z hľadiska spotreby elektrickej energie, ale aj v potrebe jej výmeny. Pre domácnosti a podniky to znamená menšie prevádzkové náklady a menšiu uhlíkovú stopu.

Navrhnutá pre napájacie napätie 230V, táto žiarovka je kompatibilná s bežnými elektrickými systémami v Európe a nevyžaduje žiadne špeciálne prispôsobenia pre jej použitie. Vďaka LED technológii je okamžite po zapnutí dosiahnuté maximálne svetelné výkony, bez potreby čakania na rozsvietenie alebo zahrievanie, ako je to bežné u tradičných žiaroviek.

Ekologický aspekt tejto žiarovky je tiež nemožné prehliadnuť. V porovnaní s halogénovými alebo žiarivkovými žiarovkami vypúšťa menej tepla a neobsahuje nebezpečné látky, ako je ortuť. To prispieva k lepšiemu životnému prostrediu a znižuje riziko kontaminácie pri jej likvidácii.

V konečnom dôsledku, LED žiarovka E27 s priemerom 47mm a výkonom 8 wattov predstavuje vynikajúcu voľbu pre každého, kto hľadá spoľahlivé, energeticky účinné a ekologické osvetlenie. Jej dlhá životnosť, vysoký svetelný výkon a príjemné teplé biele svetlo robia z nej ideálnu žiarovku pre rozličné aplikácie, od domácností až po komerčné priestory.

Farba produktuBiela
NapájanieAC 230V
PäticaE27
Pozorovací uhol160°
Náhrada za48W klasickú žiarovku
Rozmery47 x 89mm
Svetelný tok730lm
Teplota svetla3000K
Farba svetlaTeplá biela
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
StmievanieNie
Výstupný výkon8W
CertifikátyCE RoHS
Životnosť17000 hod.
Pridajte hodnotenie produktu