Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Prepínač ON Off 2 kolíkový okrúhly kolísací spínač zap./vyp.

Prepínač ON Off 2 kolíkový okrúhly kolísací spínač zap./vyp.

0.40€

Kolískový spínač predstavuje kľúčovú súčasť mnohých elektrických a elektronických zariadení, poskytujúc užívateľom jednoduché a efektívne ovládanie. Tento konkrétny model je navrhnutý s ohľadom na spoľahlivosť a univerzálnosť, čo umožňuje jeho široké využitie v rôznych aplikáciách, od domácich spotrebičov po automobily a lode. S typom akcie Zapnuté/Vypnuté (SPST) a dvoma kolíkmi pre pripojenie je tento spínač ideálny pre základné ovládacie funkcie.

Hodnotenie prepínača AC 3A/250V a 6A/125V zabezpečuje jeho bezpečné použitie pri vyšších prúdoch a napätiach, čo je dôležité pre aplikácie vyžadujúce spoľahlivé vypínanie a zapínanie. Celková veľkosť 16,3 x 22,5 mm umožňuje jednoduchú inštaláciu do rôznych dizajnov panelov a zariadení, zatiaľ čo konštrukcia z plastu, kovu a materiálov šetrných k životnému prostrediu zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči každodennému používaniu.

Spĺňanie medzinárodných noriem ako EC, CQC, KC, Rohs, UL, CB, ULC, CE, CCC a VDE svedčí o kvalite a bezpečnosti tohto kolískového spínača. Tieto certifikácie zaručujú, že spínač je vyrobený podľa najvyšších štandardov a je vhodný pre použitie v širokej škále trhov a aplikácií.

Mechanická životnosť viac ako 50 000 cyklov a elektrická životnosť viac ako 10 000 cyklov znamenajú, že tento spínač bude slúžiť spoľahlivo po dlhú dobu, čím znižuje potrebu častých výmen alebo opráv. S čiernou farbou, ktorá sa ľahko hodí do rôznych dizajnov, tento kolískový spínač nielenže vyzerá dobre, ale tiež poskytuje vynikajúcu funkčnosť a spoľahlivosť pre širokú škálu elektrických systémov a zariadení.

Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 8470

Stav skladu : 10
Externý sklad : 0
Farba produktuČierna
NapájanieAC 3A/250V a 6A/125V
Rozmery16, 3 x 22, 5 mm
CertifikátyCE RoHS
Počet cyklov ZAP/VYP50 000x
Pridajte hodnotenie produktu