Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Konektor, 1-fázová lišta, silová čierna

3.70€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 6769

Stav skladu : 13
Externý sklad : 69

Tento produkt je moderné a efektívne elektrické príslušenstvo, ktoré poskytuje vynikajúcu spoľahlivosť a jednoduchú inštaláciu. S napájaním 100-240V AC a frekvenciou 50/60Hz, je kompatibilný s rôznymi elektrickými štandardmi. Jeho jednofázová konštrukcia (dva vodiče) zabezpečuje, že je vhodný pre široké spektrum aplikácií.

Vyrobený z kombinácie kvalitných materiálov - kovu, ABS a medených vodičov, tento produkt zaručuje dlhú životnosť a odolnosť proti opotrebeniu. Matná biela farba mu dodáva moderný a esteticky príjemný vzhľad, čo umožňuje jeho použitie v rôznych interiéroch bez narušenia ich dizajnu.

S triedou odolnosti IP20 je tento produkt chránený proti vniknutiu pevných predmetov väčších ako 12 mm, avšak nie je vodotesný. Táto úroveň ochrany ho činí ideálnym pre použitie v suchých vnútorných prostrediach.

Jednoduchá montáž nalisovaním na koľajnicu znamená, že inštalácia tohto produktu je rýchla a bezproblémová, čo šetrí čas a znižuje nároky na technické zručnosti. Tento typ montáže je ideálny pre projekty, kde je potrebná rýchla a efektívna inštalácia.

Typ I s napájaním káblom znamená, že tento produkt je vybavený napájacím káblom pre ľahké pripojenie k elektrickej sieti. Jeho celkové rozmery sú 80 x 34 x 20 mm, čo z neho robí kompaktné zariadenie, ktoré nezaberie veľa priestoru.

Po inštalácii majú rozmery konektora 9 x 34 x 20 mm, čo zabezpečuje, že konektor nevyčnieva príliš ďaleko z montážnej plochy a zároveň zostáva ľahko prístupný.

Prevádzková teplota v rozmedzí -25° až +60°C znamená, že tento produkt môže efektívne fungovať v širokom rozsahu teplotných podmienok, čo je ideálne pre rôzne prostredia a aplikácie.

Vzhľadom na tieto vlastnosti je tento produkt ideálny pre rôzne aplikácie, od domácich až po komerčné využitie, kde je potrebná spoľahlivosť, efektívnosť a estetická kompatibilita s prostredím. Jeho moderný dizajn, jednoduchá inštalácia a všestrannosť robia z neho vynikajúci výber pre množstvo elektrických aplikácií.

Napájanie: 100-240V AC 50/60Hz
Počet fáz: 1 (dva vodiče)
Materiál: Kov + ABS + Medené vodiče
Farba:  Matná čierna
Trieda odolnosti: IP20
Použitie: Montáž nalisovaním na koľajnicu
Typ: I, s napájaním kábel
Celkové rozmery:  80 x 34 x 20 [mm]
Rozmery konektora po inštalácii:  9 x 34 x 20 [mm]
Prevádzková teplota: -25° + 60°C

Farba produktuČierna
Napájanie100-240V AC 50/60Hz
Rozmery80 x 34 x 20 [mm]
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu