Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SVETELNÉ ZÁVESY SOB, STROMČEK, HVIEZDA 2,5 M 138LED TEPLÁ BIELA

17.90€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6683

Stav skladu : 0
Externý sklad : 63

LED SVETELNÉ ZÁVESY SOB, STROMČEK, HVIEZDA 2,5 M 138LED TEPLÁ BIELA

LED svetelné závesy s motívmi soba, stromčeka a hviezdy sú nádherným doplnkom na vytvorenie sviatočnej atmosféry. Tento záves má dĺžku 2,5 metra a obsahuje 138 LED diód, ktoré vyžarujú teplú bielu farbu. Vďaka tomu vytvárajú útulné a pohodlné prostredie, ideálne pre Vianoce alebo iné špeciálne príležitosti.

Svetelný záves je navrhnutý s trojicou atraktívnych motívov - soba, Vianočného stromčeka a hviezdy, čo mu dodáva jedinečný a očarujúci vzhľad. Každý motív je pekne osvetlený a detailne spracovaný, čo zvyšuje celkový vizuálny efekt. Tento dizajn je ideálny pre vytvorenie sviatočnej atmosféry v interiéroch aj exteriéroch.

LED diódy sú známe svojou energetickou účinnosťou a dlhou životnosťou, čo znamená, že tento záves bude dlhodobo svietiť bez potreby častých výmen žiaroviek. Teplá biela farba svetla je príjemná pre oči a vytvára pohodlnú atmosféru, či už pre rodinné posedenia alebo slávnostné večierky.

Inštalácia tohto svetelného závesu je jednoduchá. Môže byť zavesený na rôznych miestach, ako sú okná, steny alebo dvere, a je flexibilný, takže sa dá ľahko prispôsobiť podľa potreby. Vďaka odolnosti voči poveternostným vplyvom je vhodný aj na vonkajšie použitie, čím zvýrazní vianočnú výzdobu vášho domova alebo záhrady.

S týmto LED svetelným závesom môžete vytvoriť čarovnú a očarujúcu atmosféru, ktorá oživí každú sviatočnú dekoráciu. Jeho teplé svetlo a krásne motívy zaručene prinesú radosť a pohodu do každého domova počas sviatočnej sezóny.

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu