Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED SVETELNÉ ZÁVESY SOBY, STROMČEK, ZVONČEKY 2,5 M 138LED VIACFAREBNÉ

17.90€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6682

Stav skladu : 0
Externý sklad : 56

LED SVETELNÉ ZÁVESY PRE SOBOV 2,5 M 138LED VIACFAREBNÉ

LED svetelné závesy s motívmi sobov, stromčeka a zvončekov sú atraktívnou a modernou dekoráciou, ktorá dokáže vytvoriť čarovnú a sviatočnú atmosféru. Tento konkrétny model má dĺžku 2,5 metra a obsahuje 138 viacfarebných LED diód, ktoré spoločne vytvárajú žiarivý a pútavý vizuálny efekt.

Dizajn závesu kombinuje ikonické vianočné symboly – soby, stromčeky a zvončeky – čím vnesie do akéhokoľvek priestoru tradičný, no zároveň moderný vianočný nádych. Soby sú zobrazené v dynamických pózach, čo pridáva na živosti celého závesu. Stromčeky sú navrhnuté s elegantnými líniemi a zvončeky majú klasický tvar, ktorý je okamžite rozpoznateľný.

LED diódy sú energeticky účinné a dlhotrvajúce, čo znamená, že môžu byť používané po mnoho hodín bez obáv z vysokých nákladov na elektrickú energiu alebo potreby častého výmeny žiaroviek. Viacfarebné osvetlenie pridáva ďalšiu úroveň vizuálnej atraktivity, pretože kombinuje viaceré farby v jednom zariadení, čo umožňuje vytvorenie dynamického a farebného svetelného efektu.

Tento svetelný záves môže byť použitý v rôznych prostrediach, ako sú domovy, kancelárie, nákupné centrá alebo verejné priestory. Jeho inštalácia je jednoduchá a flexibilná, umožňujúc užívateľom prispôsobiť vzhľad podľa svojich potrieb a preferencií. Záves môže byť zavesený na steny, okná, dvere alebo dokonca použitý ako samostatná dekorácia.

Celkovo, LED svetelné závesy s motívmi sobov, stromčeka a zvončekov predstavujú nádherný spôsob, ako pridať sviatočnú atmosféru a dekoratívny prvok do akéhokoľvek priestoru počas vianočného obdobia. Ich žiarivé farby, energetická účinnosť a univerzálnosť ich robia ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú efektívny a atraktívny spôsob, ako osláviť sviatky.

 

Farba produktuMulticolor
Pridajte hodnotenie produktu