Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SVETELNÉ ZÁVESY LED HVIEZDY 2,5 M 138LED STUDENÁ BIELA

17.90€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 6681

Stav skladu : 0
Externý sklad : 69

SVETELNÉ ZÁVESY LED HVIEZDY 2,5 M 138LED STUDENÁ BIELA

Svetelné závesy LED s motívom hviezd sú výnimočným a elegantným doplnkom na dekoráciu interiéru alebo exteriéru. Tento konkrétny model má rozmer 2,5 metra a obsahuje 138 LED diód, ktoré emitujú studenú bielu farbu. Táto studená biela farba vytvára čisté a jasné osvetlenie, ktoré pridáva kúzelnú atmosféru akejkoľvek miestnosti alebo vonkajšiemu priestoru.

Jednou z hlavných predností tohto produktu je jeho flexibilita a univerzálnosť. Svetelný záves môže byť použitý na mnohé príležitosti, ako sú svadby, narodeninové oslavy, Vianoce, alebo dokonca ako stála dekorácia v obývačke alebo spálni. LED diódy sú navrhnuté tak, aby boli energeticky účinné a dlhodobo vydržali, čo znamená, že poskytujú krásnu dekoráciu bez vysokých nákladov na energiu.

Tento svetelný záves je tiež veľmi jednoduchý na inštaláciu. Väčšinou nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje alebo príslušenstvo, takže ho môžete ľahko zavesiť na stenu, okno alebo akýkoľvek iný povrch.

Jeho dizajn vo forme hviezd dodáva ďalšiu úroveň čaru a elegancie. Keďže hviezdy sú často spojené s pokojom a krásou nočnej oblohy, tento dizajn môže pomôcť vytvoriť pokojnú a relaxačnú atmosféru v každom prostredí. Tento svetelný záves je ideálny pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý, ale výrazný spôsob, ako oživiť svoj domov alebo udalosť.

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu