Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Vianočná girlanda santa guľa 3m - Viacfarebná

Vianočná girlanda santa guľa 3m - Viacfarebná

17.90€
Dostupnosť: Nedostupné
Kód tovaru: 6676

Stav skladu : 0
Externý sklad : 0

Vianočná girlanda s označením "Vianočná girlanda santa guľa 3m - Viacfarebná" je fascinujúcim a žiarivým doplnkom na ozdobenie vašich priestorov počas sviatočnej sezóny. Táto LED vianočná dekorácia má dĺžku 3 metre, pričom je pripojená k 1,5 metra dlhému káblu, čo spolu dáva celkovú dĺžku 4,5 metra. Jej viacfarebný dizajn pridáva kúzelnú atmosféru a umožňuje jej zapadnúť do rôznych vianočných dekorácií.

Girlanda je vybavená 150 LED diódami, ktoré poskytujú jasné, ale zároveň úsporné osvetlenie. Vďaka napájaniu na 230V je jednoduchá na použitie v bežných domácnostiach. S krytím IP20 je táto girlanda určená predovšetkým pre interiérové využitie, čo znamená, že nie je vhodná pre vonkajšie podmienky alebo miesta s vysokou vlhkosťou.

Jednou z kľúčových vlastností tejto vianočnej girlandy je jej nadpájateľnosť. Môžete spojiť dve súpravy, čím dosiahnete dvojnásobnú dĺžku, až 6 metrov. Toto je obzvlášť užitočné pre dekorovanie väčších priestorov alebo na vytvorenie dlhších reťazcov osvetlenia.

Táto vianočná girlanda je ideálna pre vytvorenie sviatočnej atmosféry vo vašom dome, bytu alebo kancelárii. Jej žiarivé farby a jasné LED svetlá vytvárajú príjemnú a pohodovú atmosféru. Jednoduchá inštalácia a možnosť rozšírenia dĺžky ju robia veľmi praktickou a flexibilnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú pridať trochu sviatočného lesku do svojho domova alebo pracovného prostredia.

Farba produktuTransparentná
Pridajte hodnotenie produktu