Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED anjel žiariaci v rôznych farbách 21cm

12.65€
Dostupnosť: Nedostupné
Kód tovaru: 6637

Stav skladu : 0
Externý sklad : 0

LED anjel je pôvabná a elegantná figúrka, ktorá okamžite pridáva kúzlo a svetlo do vašeho prostredia. Tento anjel je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň elegantný. Jeho špeciálnosť spočíva v tom, že žiari rôznymi farbami, čím vytvára krásnu a pokojnú atmosféru.

S týmto produktom si môžete vytvoriť vlastný pokojný kútik vo vašom dome alebo na záhrade. Jeho biela farba dodáva do priestoru čistotu a harmóniu, zatiaľ čo rôznofarebné svetlo anjela pridáva šarm a záhadu. Jeho LED svetlo je efektné a zároveň jemné, čím vytvára príjemnú a relaxačnú atmosféru.

Tento anjel sa napája 3x AAA batériami (nie sú súčasťou balenia), čo znamená, že ho môžete umiestniť kdekoľvek bez obmedzení z hľadiska elektrickej energie. Je to ideálny doplnok na vašom stolíku, poličke, v záhradnej aranžmáne alebo dokonca na svadobnom stole.

Je vhodný pre rôzne príležitosti, ako je darček k prvému svätému prijímaniu pre vašu milovanú osobu, či už ide o dieťa alebo dospelého. Tento anjel tiež môže byť nádhernou ozdobou v kostole alebo na svadobnom stolnom centrepiece. Pre zberateľov umelých figúrok je to skvostný prídavok do zbierky.

Svojím odolným plastovým materiálom vám tento anjel poslúži mnoho rokov a stane sa nadčasovým kúskom v vašom interiéri. Jeho krása a jedinečnosť pridajú vášmu domovu osobitý šmrnc a pôvab. Nech sa stane vaším verným spoločníkom a zdrojom svetla a pokojnej atmosféry vo vašom živote.

Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu