Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED dekoratívny stromček so stojanom 150cm Studená biela

LED dekoratívny stromček so stojanom 150cm Studená biela

15.80€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 6634

Stav skladu : 8
Externý sklad : 0

8 funkcií nastavenia rôznych blikaní a prelínačiek. Stromček má aj funkciu stáleho svietenia.

LED dekoratívny stromček so stojanom výšky 150 cm v studenej bielej farbe predstavuje ideálny doplnok pre vaše vianočné dekorácie, a to nielen do interiéru, ale aj do exteriéru. Konáriky sú flexibilne ohybné, tak vetvičky si môžete vytvarovať podľa vlastných predstáv.

S týmto stromčekom dokonale skrášlite svoju obývačku, chodbu, kanceláriu, ale aj záhradku či balkón. Stromček je vysoký 150 cm a jeho LED svetlá sú navrhnuté tak, aby svietili stále, čím vytvoria príjemnú atmosféru v každej miestnosti či vonkajšom priestore.

Stromček je dodávaný so stabilným kovovým stojanom, vďaka ktorému bude pevne stáť na akomkoľvek povrchu. Jeho montáž je jednoduchá a rýchla, takže si ho môžete postaviť kdekoľvek podľa svojho želania.

Vonkajší vzhľad stromčeka je elegantný a moderný, čím vnesie do vašich vianočných dekorácií nový rozmer. Studená biela farba LED svetiel vytvára efekt zimnej krajiny, ktorá pridáva k čaru a kúzlu Vianoc.

Okrem toho, že tento stromček môžete využiť na vytvorenie vianočnej atmosféry, môžete ho využiť aj počas celého roka ako dekoratívny prvok do interiéru.

Jeho výhodou je tiež to, že nevyžaduje žiadnu údržbu, takže sa nemusíte obávať o jeho starostlivosť. Stačí ho len postaviť na požadované miesto a zapojiť do elektrickej siete.

Využite možnosť ozdobiť svoj domov či pracovisko týmto krásnym LED dekoratívnym stromčekom a vytvorte si tak príjemnú a útulnú atmosféru, ktorá vás bude sprevádzať počas celých Vianoc.

Farba produktuStudená biela
Napájanie230 V
Pozorovací uhol360°
Rozmeryvýška 150cm
Teplota svetla6500K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE
Pridajte hodnotenie produktu