Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED dekoratívny stromček so stojanom 150cm Ružový

LED dekoratívny stromček so stojanom 150cm Ružový

15.80€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 6632

Stav skladu : 3
Externý sklad : 0

Tento moderný a štýlový LED dekoratívny stromček v ružovej farbe  svetla je ideálnym doplnkom do vášho domova počas vianočných sviatkov. Jeho výška 150 cm ho robí skutočným dominantným prvkom v každej miestnosti, či už ho umiestnite do obývačky, chodby, kancelárie, záhradky alebo na balkón. Jeho elegantný dizajn sa hodí k rôznym štýlom interiéru a exteriéru, čo ho robí všestranným doplnkom pre váš domov.

Jedným z hlavných výhod tohto stromčeka sú jeho LED diódy, ktoré sú známe svojou dlhou životnosťou a nízkou spotrebou elektrickej energie. S týmto stromčekom sa nemusíte obávať vysokých účtov za elektrinu, pretože vám poskytne perfektné osvetlenie bez zbytočných nákladov. To znamená, že môžete vychutnávať atmosféru Vianoc bez starostí o energiu.

Tento LED dekoratívny stromček je dokonalou kombináciou tradície a modernosti. Tradičná vianočná atmosféra sa spája s moderným dizajnom, čo vytvára jedinečný zážitok. Vaši hostia budú ohromení jeho vzhľadom a krásnym nasvietením, čo urobí váš domov nezabudnuteľným miestom počas sviatkov.

Vytvorte si tú správnu vianočnú atmosféru a pridajte do svojho domova trochu modernosti a štýlu s týmto nádherným LED dekoratívnym stromčekom. Bude to skvelý príspevok k vašej vianočnej výzdobe a prinesie do vašej rodiny radosť a pohodu.

Tento LED dekoratívny stromček je ešte viac všestranný vďaka svojim 8 rôznym módom osvetlenia, ktoré ponúka. Okrem tradičného statického stáleho svietenia, ktoré vytvára pokojnú atmosféru, môžete si vybrať aj z ďalších režimov, ktoré dodajú vašej vianočnej výzdobe ešte viac zábavy a dynamiky.

  1. Blikanie: Pre tých, ktorí majú radi živé a veselé svetelné efekty, môžete stromček nastaviť na blikajúci režim, ktorý pridáva do miestnosti šmrnc a radostnú náladu.
  2. Postupné rozsvietenie: Stromček môže postupne rozsvieťiť svoje LED diódy, čo je ideálne na vytvorenie pomalšieho a plynulého prechodu medzi vianočným a novoročným obdobím.
  3. Pomalý prechod farieb: Ak chcete zážitok z LED osvetlenia ešte zaujímavejší, tento režim umožňuje pomalý prechod medzi rôznymi vetvičkami, čím vytvára fascinujúci vizuálny efekt.
  4. Rytmus hudby: Pre tých, ktorí milujú hudbu, čo pridáva do miestnosti dynamiku a radosť počas vianočných osláv.
  5. Svetelná hra: Stromček môže ponúkať rôzne hry s osvetlením, ako sú pulzovanie alebo svetelné vlny, čím pridáva do miestnosti kúzlo a zábavu.

S takýmito rôznymi režimami osvetlenia si môžete prispôsobiť atmosféru podľa svojich preferencií a vytvoriť si jedinečnú a nezabudnuteľnú vianočnú výzdobu. Tento LED stromček je naozaj výnimočným doplnkom pre váš domov počas sviatkov.

Farba produktuRužová
Pridajte hodnotenie produktu