Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED svetelná reťaz 50m 1000LED s časovačom aj do vonkajšieho prostredia IP44 studená biela

LED svetelná reťaz 50m 1000LED s časovačom aj do vonkajšieho prostredia IP44 studená biela

52.65€
Dostupnosť: Nedostupné
Kód tovaru: 3055

Stav skladu : 0
Externý sklad : 0

Táto LED svetelná reťaz s dĺžkou 50 metrov a dodatočným 1,5 metrovým napájacím káblom v elegantnom čiernom prevedení je skvostom medzi vianočnými reťazami. Svojím štýlovým dizajnom a kvalitným spracovaním prinesie do vášho domova či záhrady naozajstnú vianočnú atmosféru. S 1000 LED diódami v krásnej studenej bielej farbe je táto reťaz ideálnou voľbou pre dekoračné osvetlenie interiérov aj exteriérov.

Vďaka krytiu IP44 je táto reťaz odolná voči vode a prachu, a preto je vhodná aj pre použitie v exteriéri. S napájacím napätím 220-240V sa nemusíte obávať o kompatibilitu so svojou domácou elektrickou sieťou.

Svetielka na tejto reťazi majú funkciu stáleho svietenia s časovačom. Či už ide o romantickú večeru pri sviečkach, veselú oslavu s priateľmi alebo len príjemné večerné posedenie s rodinou, táto reťaz vám vždy ponúkne to pravé svetlo.

Svojou dĺžkou 50 metrov vám umožňuje pokryť veľké plochy a vytvoriť tak úchvatné svetelné inštalácie, ktoré očaria vás aj vašich hostí. Navyše, čierna farba kábla je nenápadná a ľahko sa zladí s akýmkoľvek prostredím.

Výhodou tejto svetelnej reťaze je tiež jednoduchá inštalácia a možnosť ľubovoľného predĺženia reťaze podľa vašich potrieb. Nechajte svoju kreativitu pracovať a vytvorte si jedinečnú vianočnú výzdobu, ktorá bude hodiť vašej domácnosti alebo záhrade.

S touto LED svetelnou reťazou získate spoľahlivý a energeticky efektívny zdroj svetla, ktorý vám poslúži po mnoho rokov. Svojím studeným bielym svetlom vytvoríte atmosféru plnú pokoja a harmónie, ktorá je tak charakteristická pre vianočné sviatky. Tak neváhajte a vytvorte si svoju vlastnú vianočnú rozprávku s touto nádhernou svetelnou reťazou.

Farba produktuStudená biela
Pridajte hodnotenie produktu