Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED dekoratívny stromček so stojanom 120cm Teplá biela

LED dekoratívny stromček so stojanom 120cm Teplá biela

15.80€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 3012
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 10
Externý sklad : 0

LED dekoratívny stromček je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú originálnu a modernú vianočnú dekoráciu. S výškou 120cm je tento stromček ideálnou veľkosťou nielen do interiéru, ale aj na vonkajšie dekorácie. Teplá biela farba (statické svietenie) LED diód vytvára príjemnú a útulnú atmosféru, ktorá dodá každej miestnosti či záhradke vianočný nádych.

Výhodou tohto stromčka je jeho flexibilita. Konáriky sú ohybné, a preto si ich môžete vytvarovať podľa vlastných predstáv a potrieb. Či už chcete stromček s hustejšou alebo riedkejšou korunou, s týmto stromčekom to nebude problém.

LED diódy sú známe svojou energetickou účinnosťou, a preto je tento stromček nielen krásnou, ale aj ekonomickou voľbou. Svieti stále, bez možnosti blikania, čím vytvára pokojnú a harmonickú atmosféru.

Stromček je dodávaný so stabilným kovovým stojanom, ktorý zaručuje jeho stabilitu. Či už ho umiestnite do obývačky, chodby, kancelárie, na záhradku alebo balkón, všade bude pútať pozornosť a vytvárať príjemnú vianočnú atmosféru.

Nakoniec, LED dekoratívny stromček je skvelým darčekom pre vašich blízkych, ktorým chcete spraviť radosť a pridať trochu vianočnej atmosféry do ich domova. Tak neváhajte a zaobstarajte si tento nádherný stromček, ktorý vám bude robiť radosť počas celých Vianoc.

Farba produktuTeplá biela
Pridajte hodnotenie produktu