Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED dekoratívny stromček so stojanom 120cm Studená biela

LED dekoratívny stromček so stojanom 120cm Studená biela

15.80€
Dostupnosť: Nedostupné
Kód tovaru: 3011
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 0

Tento LED dekoratívny stromček s výškou 120 cm a studenou bielou farbou je skvelým doplnkom pre vaše vianočné dekorácie. Jeho unikátna flexibilita umožňuje tvarovať konáriky podľa vašich predstáv, čím dáva priestor vašej kreativite. Či už ho umiestnite do interiéru alebo exteriéru, jeho LED svetlá vytvoria príjemnú atmosféru, ktorá pridá šarm každej miestnosti alebo vonkajšiemu priestoru.

Stromček je dodávaný s pevným kovovým stojanom, čo zabezpečuje jeho stabilitu na akomkoľvek povrchu. Montáž je rýchla a jednoduchá, čo vám umožňuje umiestniť ho kdekoľvek podľa vášho výberu. Jeho elegantný a moderný dizajn s LED svetlami v studenej bielej farbe vytvára efekt zimnej krajiny, čo dodá vašim vianočným dekoráciám nový rozmer a kúzlo.

Tento stromček nie je iba vianočnou ozdobou, ale aj skvelým dekoratívnym prvkom pre interiér počas celého roka. Je bezúdržbový, takže nemusíte tráviť čas starostlivosťou oňho. Stačí ho len postaviť a zapojiť do elektrickej siete.

S touto krásnou LED dekoráciou si môžete vytvoriť príjemnú a útulnú atmosféru pre Vianoce, ktorá vás bude sprevádzať počas celých sviatkov. Využite túto príležitosť a ozdobte svoj domov či pracovisko týmto elegantným stromčekom.

Napájanie220 - 240 V
Pozorovací uhol360°
Rozmeryvýška 120cm
Teplota svetla6000K
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Max. výkon W15W
Pridajte hodnotenie produktu