Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED nadpájateľne cencúle 500LED 25m studená biela

LED nadpájateľne cencúle 500LED 25m studená biela

36.85€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 2977
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 3
Externý sklad : 0

Svietiaci záves s LED cencúľmi ( 30cm,15cm a 10cm) je jedinečný a univerzálny doplnok, ktorý môžete použiť na vyzdobenie vášho domova alebo záhrady. Jeho studená biela farba svetla pridá vášmu priestoru nádhernú slávnostnú atmosféru, ktorá je tak typická pre Vianoce.

Naše svetlá na vianočný stromček sú navrhnuté tak, aby vyhovovali vašim individuálnym potrebám. Môžete si vybrať z rôznych tvarov LED diód a farieb svetla. Okrem toho sú naše svetlá vyrobené z odolných materiálov, ktoré vydržia mnoho sezón.

Nízkospotrebujúce LED diódy znamenajú, že ušetríte na elektrine, čím prispievate k ochrane životného prostredia. Naše svetlá sú tiež vhodné pre vnútorné aj vonkajšie použitie, čo znamená, že ich môžete použiť na dekoráciu interiéru aj exteriéru svojho domova.

Svetelný záves má 8 rôznych funkcií osvetlenia, vrátane kombinácie, mávania, poradia, pomalého blikania, blikania, pomalej zmeny farby a konštantného svetla. Tieto rôzne režimy vám umožňujú vytvoriť jedinečnú atmosféru podľa vašich predstáv.

Sada obsahuje 1x 500 LED s dĺžkou 25m s možnosťou ich vzájomného prepojenia, čo znamená, že môžete pripojiť ďalší jeden 25m kus prídavných svetelných reťazí. Týmto spôsobom môžete vytvoriť nádherný svetelný záves o dĺžke 50m, ktorý bude zodpovedať vašim predstavám o dokonalých Vianociach.

kombinácia,
mávať,
poradie,
slo-glo,
blikanie,
pomalá zmena farby,
blikanie,
konštantné svetlo

Farba produktuStudená biela
Pridajte hodnotenie produktu