Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

USB nabíjateľná LED Čelovka multifunkčná 200lm

USB nabíjateľná LED Čelovka multifunkčná 200lm

7.35€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 2850

Stav skladu : 1
Externý sklad : 0

MULTIFUNKČNÁ + MAGNET - čelovka je doplnok so širokým rozsahom použitia. S úspechom ho môžu využívať ako milovníci prírody, tak poľovníci. Funguje dobre aj na domáce použitie. Bude to tiež veľmi dobré riešenie pre cyklistov a milovníkov pešej turistiky. Magnet zaručuje bezpečné a bezpečné použitie. Keď máte málo rúk, baterka vždy „podrží“ skrutky. Pripevníme ho aj na kov, aby sme osvetlili potrebnú česť.
PEVNÁ A ODOLNÁ - čelovka je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov: hliníka a ABS, vďaka čomu je odolným a pevným predmetom, je odolná voči rôznym druhom mechanického poškodenia a prasklinám a pádom z malých výšok.
2 MOŽNOSTI OSVETLENIA A REGULÁCIA INTENZITY SVETLA - LED čelovka má na výber 2 možnosti svietenia, takže si ju každý ľahko prispôsobí svojim aktuálnym potrebám . Zariadenie má COB LED a CREE LED panel. Každý režim môžete zosvetliť alebo stlmiť dlhším podržaním tlačidla. Svietidlo má vstavanú dobíjaciu batériu, ktorá sa nabíja cez USB port. Súprava obsahuje microUSB - USB nabíjací kábel.
KOMFORTNÁ OBSLUHA - čelovka je položka, ktorá sa extrémne pohodlne používa, vr. vďaka nastaviteľnému popruhu a nastaviteľnému uhlu sklonu 120 stupňa - uhol dopadu svetla volíte v závislosti na situácii.
ŠPECIFIKÁCIA - materiál: hliník + ABS; farba svetla: biela; 2 svetelné režimy; vstavaná dobíjacia batéria: 400 mAh; nabíjanie batérie: cez USB port; nastaviteľný popruh na hlavu; nastaviteľný uhol sklonu 120 stupňov; rozmery (výška / šírka): 3/8/4 cm; nastavenie hlavového popruhu: 25-43cm; hmotnosť: 0,063 kg; hmotnosť v balení: 0,130 kg.
ŠPECIFIKÁCIA

materiál: hliník + ABS
farba svetla: biela
2 svetelné režimy
vstavaná dobíjacia batéria: 400 mAh
nabíjanie batérie: cez USB port
nastaviteľný popruh na hlavu
nastaviteľný uhol sklonu 120 stupňov
rozmery (výška / šírka): 3/8/4 cm
nastavenie hlavového popruhu: 25-43 cm
hmotnosť: 0,063 kg
hmotnosť v balení: 0,130 kg
Maximálny svetelný výkon 200 lm
ZAHRNUTÉ

svietidlo
čelenka
puzdro
USB nabíjací kábel
Čelovka v ponuke je mimoriadne užitočným doplnkom so širokým spektrom použitia. S úspechom ho môžu využívať ako milovníci prírody, tak poľovníci. Je ideálny aj na domáce použitie. Bude tiež veľmi dobrým riešením pre cyklistov, automechanikov a pre milovníkov pešej turistiky – napríklad pri výletoch do hôr.

Farba produktuStudená biela
Pridajte hodnotenie produktu