Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Stolná lampa LED JAMES, čierna

58.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2423

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Nápaditosť a funkčnosť, tak by sa dala charakterizovať LED stolná lampa JAMES vhodná do moderných interiérov. Futuristické tvary robia z tejto stolnej lampičky skutočný designérsky skvost, ktorý bude ozdobou vašej pracovne či kancelárie. Elegantný vzhľad ešte viac umocňuje kombinácia čiernej farby a imitácia brúseného hliníka.

Možnosť vybrať si obľúbenú farbu svetla v kombinácii s plynulým stmievaním a nočným farebným svetlom robia z tohto modelu naozaj všestrannú lampu, ktorá splní i tie najnáročnejšie požiadavky.
Lampa perfektne osvetlí každý pracovný stôl vďaka vysokému svetelnému toku (450 lm). Samozrejmosťou je tiež možnosť plynulého stmievania s nastaviteľnou optimálnou intenzitou osvetlenia. Stačí iba otočiť kolieskom a ako mávnutím čarovného prútika si nastavíte intenzitu svetla podľa potreby.
Nemôžete sa rozhodnúť, či si zaobstarať lampu s teplým, neutrálnym alebo studeným svetlom? Stolná lampa JAMES ponúka vhodnú farbu svetla pre každú príležitosť – od studenej bielej až po teplú bielu. Zatiaľ čo studené biele svetlo je vhodné najmä na prácu a štúdium, teplé biele svetlo podvedome oceníte skôr pri oddychu a za účelom navodenia príjemnejšej atmosféry. S neutrálnou bielou potom nikdy nešliapnete vedľa a hodí sa k bežným pracovným činnostiam.
Praktické zariadenie 2v1? Máte ho mať! Originálna lampa poskytuje nielen široké možnosti osvetlenia, ale poslúži vám rovnako ako ďalší zdroj energie pre vaše zariadenie. Vďaka USB portu môžete nabíjať telefón, powerbanku alebo smart hodinky pohodlne, bez toho aby ste museli prerušiť prácu a vzdialiť sa od stola.
LED stolná lampa JAMES bude nedoceniteľným pomocníkom pri práci, ale k slovu sa dostane aj pri iných príležitostiach. Jej súčasťou je aj farebné nočné svetlo, ktoré môžete využiť ako doplnkové osvetlenie alebo pri relaxácii pre navodenie príjemnej atmosféry. K zapnutiu farebného okruhu slúži tlačidlo NL. Tlačidlom B/G/W/R (modrá, zelená, biela, červená) je možné potom meniť jeho farbu. Nočné svetlo sa rovnako stmieva pomocou otočného kolieska. Čo viac si od modernej stolnej lampy môžete priať?
Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu