Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Stolná lampa DUSTIN, čierna

40.00€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2419

Stav skladu : 0
Externý sklad : 49
Osvetlenie pracovného stolu sa rozhodne nevyplatí podceňovať. Vhodne zvolené osvetlenie podporuje správnu koncentráciu a tiež pomáha predchádzať predčasnej únave. Hľadáte lampu, ktorá sa bude na stole nielen dobre vynímať, ale tiež pri správnej voľbe žiarovky zaistí dostatočné a variabilné osvetlenie? V tomto ohľade je nedoceniteľným pomocníkom na pracovnom stole práve stolná lampa DUSTIN.
Stolná lampa DUSTIN vsádza na jednoduchý design, vďaka ktorému sa hodí do každého interiéru. Dostupná je vo dvoch farebných variantách (čierna, biela). Lampička je veľmi stabilná a pevná základňa zaručuje, že nespadne len tak zo stola. To nepochybne oceníte najmä v prípade, že máte na stole veľa vecí. Lampička je celá kovová, čo ešte umocňuje jej moderný, až industriálny design.
Medzi výhody tohto modelu stolnej lampy patrí možnosť osadiť ju ľubovoľnou žiarovkou so závitom E27, ktorá môže mať rôzny tvar a tiež číre alebo mliečne prevedenie. Rovnako je možné zvoliť ľubovoľnú farbu svetla žiarovky (teplá biela, neutrálna biela, studená biela), a tak lampičku najlepšie prispôsobiť individuálnemu použitiu a umiestneniu. Teplé biele svetlo je vhodné pre relaxáciu, neutrálne biele svetlo k čítaniu a studené biele svetlo je ideálnou voľbou pri práci.

Dostatočne osvetlený každý kút? S tým si bez problémov poradí stolná lampa DUSTIN, ktorá svieti vždy na to správne miesto. Dva ohybné kĺby a otočné tienidlo umožňujú výborné nastavenie podľa potreby. Vďaka prívodnému káblu s dĺžkou 150 cm je možné lampu naviac ľahko premiestniť z jednej strany stolu na druhú.

Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu