Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Záhradný stĺpik IP44, 2 zásuvky + časový spínač, gumový kábel 1,5m

25.25€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 2067

Stav skladu : 0
Externý sklad : 74

Záhradný stĺpik IP44 je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí chcú prenášať elektrickú energiu do svojich záhrad a sadov bez toho, aby sa museli obávať o bezpečnosť a praktickosť. Tento plastový stĺpik s elektrickými zásuvkami a časovým spínačom je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálnu flexibilitu a pohodlie.

Stĺpik je vybavený dvoma zásuvkami s krytkami, ktoré chránia pred vlhkosťou a prachom, čím zabezpečujú bezpečnú prevádzku elektrických zariadení. Časový spínač mechanický 24h s minimálnym časovým úsekom 15 minút umožňuje automatické zapnutie a vypnutie elektrických zariadení podľa potreby. Tým sa stáva tento stĺpik skvelou voľbou pre automatické zavlažovanie, osvetlenie alebo iné aplikácie, ktoré vyžadujú časovú kontrolu.

Stĺpik je ľahký a prenosný vďaka gumovému káblu s dĺžkou 1,5 metra a priemerom 3x 1,5mm2, typ H05RR-F3. Hrot na zapichnutie do zeme zabezpečuje jednoduchú a stabilnú inštaláciu stĺpika v záhrade alebo sade.

Dizajn stĺpika je moderný a esteticky príjemný, s čiernym telom a zelenými krytmi zásuviek. Trieda ochrany IP44 zabezpečuje odolnosť voči vode a prachu, čo zaručuje dlhú životnosť produktu.

Všetky tieto vlastnosti robia z tohto záhradného stĺpika s elektrickými zásuvkami a časovým spínačom ideálny doplnok pre každú záhradu alebo sad, ktorý zjednodušuje prenos elektrickej energie a umožňuje efektívne využívanie elektrických zariadení na základe časového plánu.

Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu