Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO NAD ZRKADLO 7W 55CM APP365-1W CHRÓM

KÚPEĽŇOVÉ NÁSTENNÉ SVIETIDLO NAD ZRKADLO 7W 55CM APP365-1W CHRÓM

40.00€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 9701
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 48

Kúpeľňové Nástenné Svietidlo nad Zrkadlo 7W 55CM APP365-1W Chróm

Kúpeľňové nástenné svietidlo APP365-1W je skvostným príkladom moderného a funkčného osvetlenia, ktoré kombinuje eleganciu s výkonnosťou. Toto LED svietidlo s výkonom 7W a dĺžkou 55 cm je ideálne nielen pre kúpeľne, ale aj pre rôzne iné priestory, kde je potrebné kvalitné osvetlenie.

Elegantný a Nadčasový Dizajn

Svojím jednoduchým a čistým dizajnom v chrómovom prevedení, svietidlo APP365-1W dokonale zapadne do akéhokoľvek moderného interiéru. Chrómový povrch dodáva svietidlu luxusný vzhľad, ktorý sa hodí nielen do kúpeľní, ale aj do výkladov, kaderníckych salónov alebo dokonca ako osvetlenie pre obrazy. Jeho univerzálny dizajn zabezpečuje, že bude vyzerať skvele v každom priestore, kde je dôležité zdôrazniť krásu a detaily osvetleného objektu.

Funkčnosť a Flexibilita

Jednou z najväčších výhod tohto svietidla je jeho nastaviteľné rameno, ktoré umožňuje prispôsobiť uhol svietenia podľa potreby. Vďaka možnosti nastavenia uhla sklonu v dvoch bodoch môžete svietidlo ľahko prispôsobiť rôznym situáciám a zabezpečiť tak optimálne osvetlenie presne tam, kde ho potrebujete. Táto flexibilita je obzvlášť užitočná v kúpeľni nad zrkadlom, kde je presné a jasné osvetlenie kľúčové pre každodenné úkony ako je líčenie alebo holenie.

Výkon a Efektivita

Svietidlo APP365-1W disponuje LED technológiou, ktorá je známa svojou energetickou efektivitou a dlhou životnosťou. S výkonom 7W poskytuje dostatočne silné osvetlenie, ktoré je však energeticky úsporné, čo je výhodné pre domácnosti aj komerčné priestory. LED svetlá sa rýchlo zapínajú a nezahrievajú sa, čo prispieva k ich bezpečnosti a pohodlnému používaniu.

Inštalácia a Použitie

Inštalácia svietidla je jednoduchá a priamočiara, čo umožňuje rýchle a efektívne nasadenie. Svietidlo je navrhnuté tak, aby sa dalo jednoducho pripevniť na stenu a jeho montáž zvládne aj menej skúsený používateľ. Jeho univerzálne použitie a jednoduchá montáž robia z tohto svietidla ideálnu voľbu pre rôzne aplikácie.

Záver

Kúpeľňové nástenné svietidlo APP365-1W je dokonalým spojením moderného dizajnu, funkčnosti a výkonu. Jeho elegantný chrómový vzhľad, nastaviteľné rameno a energeticky úsporné LED osvetlenie z neho robia výbornú voľbu pre každú kúpeľňu, kadernícky salón alebo výklad. Tento model určite zapôsobí na každého svojím vzhľadom a praktickosťou, pričom poskytne spoľahlivé a efektívne osvetlenie na dlhé roky.

Farba produktuChróm
Napájanie230V
Príkon7W
Rozmery55cm
Svetelný zdrojLed
KrytieIP44
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu