Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Dotykový stmievač LED 9-28V 120W do profilu

12.55€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 9124

Stav skladu : 6
Externý sklad : 49

S výkonom až 120W je tento stmievač ideálny pre širokú škálu aplikácií, od domáceho osvetlenia až po komerčné a verejné priestory. Vďaka svojej dotykovej ovládacej časti, ktorá môže byť integrovaná priamo do hliníkových profilov pre LED pásky, ponúka tento produkt pohodlné a intuitívne ovládanie osvetlenia. Užívatelia môžu jednoducho zapnúť, vypnúť alebo stmievať osvetlenie dotykom cez profil, čím sa eliminuje potreba tradičných spínačov alebo diaľkových ovládačov.

Avšak s veľkým výkonom prichádzajú aj určité obmedzenia. Dotyková časť profilu pre LED pásky môže byť maximálne dve metre dlhá, čo znamená, že pri použití v dlhších inštaláciách je potrebné oddeliť osvetlenie od dotykové časti malou medzerou. Toto riešenie umožňuje efektívne rozloženie osvetlenia v rámci celkovej maximálnej dĺžky a výkonu, čím sa zaisťuje optimálna flexibilita pri plánovaní osvetlenia.

Napriek svojim pokročilým funkciám a výkonnosti, LED Solution Dotykový stmievač LED pásku do profilu vyžaduje určité znalosti a skúsenosti pre správnu inštaláciu. Je odporúčané, aby inštaláciu vykonal niekto s pokročilými znalosťami z oblasti elektroniky a skúsenosťami s spájkovaním.

NapájanieDC 9-28V
KrytieIP20
CertifikátyCE RoHS
Max. výkon W120W
Pridajte hodnotenie produktu