Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED ŽIAROVKA VIDEX 50W A108 NEUTRÁLNA BIELA E27

LED ŽIAROVKA VIDEX 50W A108 NEUTRÁLNA BIELA E27

23.15€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 3814
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 0
Externý sklad : 77

Táto vysokovýkonná priemyselná žiarovka je navrhnutá tak, aby poskytovala vynikajúce osvetlenie v rôznych priemyselných a komerčných prostrediach, ako sú sklady, hangáre, dielne a ďalšie veľké priestory. S jej unikátnym dizajnom a pokročilou technológiou je táto žiarovka ideálnou voľbou pre miesta, kde je potrebné spoľahlivé a dlhotrvajúce osvetlenie.

Jednou z kľúčových vlastností tejto žiarovky je jej široký rozsah napätia (176-264 V), ktorý zabezpečuje stabilnú funkčnosť aj v podmienkach nestabilnej siete. Táto funkčnosť je zvlášť dôležitá v priemyselných oblastiach, kde môžu byť napäťové kolísania bežné. Použitím tradičného IC budiča táto žiarovka zabezpečuje spoľahlivosť a dlhú životnosť.

Významným prínosom k výkonnosti žiarovky je vylepšený 3-stranný systém odvodu tepla. Tento systém zaisťuje efektívnu tepelnú výmenu, čo umožňuje žiarovke pracovať stabilne aj pri vysokom zaťažení, predlžuje jej životnosť a znižuje potrebu častého servisu alebo výmeny.

Je dôležité poznamenať, že táto žiarovka nie je určená na použitie v uzavretých svietidlách, čo je spojené s jej výkonným systémom odvodu tepla. Otvorené inštalácie umožňujú optimálnu ventiláciu a efektívnosť odvodu tepla.

Svetelný výkon 5400 lm a korelovaná farebná teplota 4000K (neutrálna biela) poskytujú jasné a príjemné osvetlenie pre pracovné prostredie. Vysoký index podania farieb (CRI) Ra > 80 zaručuje, že farby sú vnímané prirodzene a presne.

Energetická efektívnosť je tiež kľúčovým aspektom, pričom žiarovka má energetickú triedu F. S účinníkom (PF) 0,9 je táto žiarovka navrhnutá tak, aby maximalizovala účinnosť využitia energie, čo je výhodné pre dlhodobé použitie v priemyselných aplikáciách.

Bezpečnosť a ekológia sú zohľadnené elimináciou ortuti a UV žiarenia z jej dizajnu, čím sa minimalizuje ekologický dopad a zvyšuje bezpečnosť pre používateľov.

So životnosťou 25 000 hodín a až 20 000 cyklami zapnutia/vypnutia ponúka táto žiarovka dlhodobú spoľahlivosť. Jej robustná konštrukcia a IP20 krytie ju chránia pred prachom a nečistotami, čo zaisťuje jej dlhú životnosť aj v náročných priemyselných prostrediach.

Farba produktuBiela
Napájanie230 V
PäticaE27
Pozorovací uhol330°
Rozmery264x108mm
Svetelný tok5400 lm
Teplota svetla4000K
Farba svetlaNeutrálna biela
Svetelný zdrojLED
KrytieIP20
StmievanieNie
Výstupný výkon50W
CertifikátyCE RoHS
CRI≥80
Počet cyklov ZAP/VYP25 000x
Životnosť20 000 hod.
Pridajte hodnotenie produktu