Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

MODUL DVOJITÉHO OVLÁDACIEHO RELÉ YEELIGHT SMART

MODUL DVOJITÉHO OVLÁDACIEHO RELÉ YEELIGHT SMART

22.10€
Dostupnosť: 3-7 dní
Kód tovaru: 3768

Stav skladu : 0
Externý sklad : 69

Parametre

Značka Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Inteligentné ovládanie začína tu

Yeelight Smart Dual Control Module je reléový modul, ktorý inteligentne ovláda aktiváciu tradičných elektrických spotrebičov a svetelných zdrojov a mení ich na inteligentné zariadenia.

Inteligentné ovládanie na dosah ruky

Modul Yeelight Smart Dual Control Module, napájaný duálnym modulom WiFi/Bluetooth, dokáže premeniť tradičné zariadenia na inteligentné zariadenia a pripojiť ich k sieti, čo umožňuje ich ovládanie rôznymi spôsobmi - z aplikácie, pomocou špeciálneho diaľkového ovládača alebo hlasom. Výrobok je kompatibilný s aplikáciami Amazon Alexa, Google Home a Samsung SmartThings. Upozornenie: pred spárovaním modulu s aplikáciou Yeelight s aplikáciou Amazon Alexa alebo Google Home je potrebné ho spárovať.

Diaľkové ovládanie hodín a znížená spotreba energie

Kým ste v práci, chcete spustiť ventilačný systém na hodinu denne, aby ste udržiavali čerstvý vzduch v domácnosti bez vysokých účtov za elektrinu? Modul Yeelight Smart Dual Control vám to umožní vďaka diaľkovému ovládaniu časovača v aplikácii a môžete ho používať kdekoľvek a kedykoľvek.

Kompaktný dizajn pre jednoduché nastavenie

Kompaktné rozmery umožňujú umiestnenie modulu Smart Dual Control Module do zásuvkovej skrinky alebo jeho zapojenie do elektrického panela alebo na miesto stropného osvetlenia bez toho, aby ste museli meniť existujúce zásuvky a vypínače, vďaka čomu je konfigurácia reléového modulu Yeelight mimoriadne jednoduchá.

Vysokokvalitné materiály

Inteligentný duálny ovládací modul bol vyrobený z ohňovzdorného PVC0, aby sa zabezpečila bezpečnosť a spoľahlivá prevádzka. Vďaka jeho univerzálnemu dizajnu ho môžete úspešne používať takmer v každej miestnosti.

Súčasťou balenia je

  • Používateľská príručka

Technické údaje

Názov Yeelight Smart Dual Control Module
   
Veľkosť 49.5 x 46,2 x 24,5 mm
Menovitý výkon 220-240 V~50/60 Hz
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.
Podporované systémy Android 4.4 alebo iOS 9.0 a novšie
Odporová záťaž max. 10 A (spolu)
Kapacitná záťaž 200 W / kanál
Farba produktuBiela
Pridajte hodnotenie produktu