Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Stolná lampa LED MARIO, čierna

52.10€
Dostupnosť: Vypredané
Kód tovaru: 2421

Stav skladu : 0
Externý sklad : 0
LED stolná lampa MARIO značky EMOS prináša viac skvelých funkcií, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Táto praktická lampa v modernom designu je vyrobená z odolného hliníka, ponúka špičkový svetelný výkon 500 lm a osemnásť režimov nastavenia intenzity a farby svetla. Stane sa neprehliadnuteľnou súčasťou každého interiéru a svojou doplnkovou výbavou nadchne každého fanúšika modernej techniky. 
Lampa hravo zvládne osvetliť aj veľký priestor vďaka nadštandardnému svetelnému toku 500 lm. Intenzitu svetla je možné nastaviť v šiestich úrovniach a dosiahnuť tak presne tej intenzity svetla, ktorá je vám najpríjemnejšia. LED lampa umožňuje nastavenie troch teplôt a farby – studenú bielu, neutrálnu bielu a teplú bielu. Kombináciou úrovní intenzity svetla a farby svetla tak získavate možnosť voľby z osemnástich rôznych režimov svietenia.

Svetlo lampičky môžete presne smerovať tam, kam potrebujete vďaka dvom kĺbom pre nastavenie polohy a uhla svietenia.
A ako čerešničku na torte táto praktická a designová stolná lampa prináša možnosť bezdrôtového napájania mobilného telefónu. Telefón stačí položiť na podstavec lampy a nabíjanie je automaticky zahájené.

Nepodporuje váš mobilný telefón funkciu bezdrôtového nabíjania? Nevadí! Vďaka integrovanému USB výstupu môžete použiť aj klasický nabíjací kábel a dodať tak dostatok energie všetkým vašim elektronickým pomocníkom.
Zabúdate po skončení práce lampu zapnutú? Lampu MARIO môžete vypnúť manuálne, ale pokiaľ si nie ste istí, či na to nezabudnete, využite funkciu automatického vypnutia, ktorá lampu po 30 alebo 60 minútach automaticky vypne. Šetríte tak energiu aj vašu peňaženku.
Farba produktuČierna
Pridajte hodnotenie produktu