Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

10m vonkajšia dekoračná reťaz GIRLANDA 10xE27 nadpájateľná

35.80€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 1865

Stav skladu : 6
Externý sklad : 49

Tento produkt predstavuje 10 metrovú vonkajšiu dekoračnú reťaz GIRLANDA s desiatimi päticami na LED žiarovky typu E27, ktorá je ideálnou voľbou pre osvetlenie a dekoráciu záhrad, terás, a balkónov. Vyrobená v matne čiernej farbe, táto girlanda pridáva elegantný a sofistikovaný vzhľad do akéhokoľvek vonkajšieho priestoru.

Dĺžka reťaze je presne 10 metrov, čo poskytuje dostatočný rozsah na rozloženie a vytvorenie požadovaného efektu osvetlenia. So základňou pre žiarovky typu E27, táto girlanda ponúka flexibilitu pri výbere svetelného zdroja, keďže žiarovky nie sú súčasťou balenia. To umožňuje užívateľom vybrať si žiarovky podľa ich preferencií svetelného výkonu a teploty farby, či už preferujú teplé, neutrální alebo studené biele svetlo.

Jednou z výhod tohto produktu je možnosť nadpájania viacerých girland dohromady, čo umožňuje pokrytie väčších priestorov bez nutnosti viacerých elektrických zdrojov. Táto vlastnosť je obzvlášť užitočná pri dekorácii rozsiahlych záhrad alebo dlhých terás, kde je potrebné vytvoriť súvislú a plynulú osvetlenú cestu alebo obrys.

Na každej základni E27 sú umiestnené otvory, ktoré uľahčujú zavesenie girlandy. Táto praktická funkcia znamená, že inštalácia je pohodlná a nevyžaduje špeciálne nástroje alebo príslušenstvo. Či už ide o zavesenie na steny, ploty, stromy alebo iné štruktúry, GIRLANDA je navrhnutá tak, aby poskytovala maximálnu flexibilitu a ľahkosť pri montáži.

Vzhľadom k tomu, že LED žiarovky nie sú súčasťou balenia, majú zákazníci možnosť personalizácie osvetlenia podľa svojich potrieb a predstáv. LED žiarovky sú známe svojou dlhou životnosťou a energetickou efektivitou, čo z nich robí ideálnu voľbu pre vonkajšie osvetlenie, ktoré môže byť v prevádzke počas dlhých večerných hodín bez obáv z nadmerných elektrických nákladov.

Celkovo GIRLANDA predstavuje vynikajúce riešenie pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú, flexibilnú a štýlovú možnosť osvetlenia pre vonkajšie priestory. S jej elegantným dizajnom, možnosťou nadpájania a jednoduchou inštaláciou je táto dekoračná reťaz ideálnou voľbou pre každého, kto chce oživiť svoj vonkajší priestor.

  • Farba: matná čierna
  • Dĺžka: 10 m
  • Svetelný zdroj: žiarovka 10 x E27   nie je súčasťou dodávky.
  • Girlandy je možné navzájom kombinovať.
  • Nad zásuvkami E27 sú otvory na zavesenie girlandy.
  • LED žiarovky nie sú súčasťou girlandy
  • Vhodné dekoračné LED Filament E27 si môžete objedať TU
Farba produktuČierna
Napájanie230V
PäticaE27
Rozmery10m
KrytieIP44
Pridajte hodnotenie produktu