Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED DENNÉ SVIETENIE DRL COB LED 2X4W-studená biela

5.80€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 1278

FarbaInterný skladExterný sklad
Studená biela0123
Červená100

Vodeodolné denné svietenie s COB (Chip on Board) technológiou ponúka moderné a efektívne riešenie pre zvýšenie viditeľnosti vozidla počas dňa. Svetlá sú vybavené silnou samolepiacou páskou na zadnej strane, čo umožňuje jednoduchú a rýchlu inštaláciu bez potreby vŕtania alebo zložitého montážneho hardvéru. S farebnou teplotou medzi 6000K a 7000K poskytujú jasnú studenú bielu farbu, ktorá imituje xenónové svietenie, čo pridáva moderný vzhľad akémukoľvek vozidlu.

Vodotesnosť tohto svetla znamená, že je vhodné nielen pre automobily, ale aj pre rôzne druhy vozidiel a príslušenstva vystaveného poveternostným vplyvom, ako sú motorové člny, prívesy a štvorkolky. Táto univerzálnosť a odolnosť činí tieto DRL (Daytime Running Lights) veľmi flexibilným doplnkom pre rôzne outdoorové aktivity.

S napájaním 12V sú tieto LED svietenia energeticky úsporné, čo znamená, že poskytujú vysoký výkon pri nízkej spotrebe energie. Každé svetlo má výkon 4W, čo je spolu 8W pre celý set, a ponúka svetelný tok 510 lúmenov, čo zabezpečuje dostatočnú jasnosť pre bezpečnú jazdu.

Rozmery svetiel sú navrhnuté tak, aby boli kompaktné a nenápadné: šírka je 144 mm, výška 17 mm a hrúbka len 4 mm, čo umožňuje ich montáž na rôzne povrchy bez toho, aby rušili aerodynamiku vozidla alebo boli vizuálne rušivé.

Je dôležité poznamenať, že tieto svietenia nemajú automat, čo znamená, že nemajú integrovaný senzor na automatické zapínanie alebo vypínanie v závislosti od svetelných podmienok. Bude potrebné manuálne ovládať ich zapnutie a vypnutie.

Celkovo ide o ekonomickú a univerzálnu možnosť pre tých, ktorí hľadajú zlepšenie bezpečnosti a estetiky svojich vozidiel s pridaným bonusom jednoduchej inštalácie.

 

Šírka - 144 mm , Výška - 17 mm , Hrúbka - 4 mm

Výkon svetelného lúča 510 lm

DRL COB 2x 4W 14 cm

CENA ZA 1 PÁR.

Farba produktuStudená biela
Pridajte hodnotenie produktu