Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

LED vianočná reťaz, 500 LED studená, 50m vonkajšia - solight

37.00€
Dostupnosť: 3 - 7 dní
Kód tovaru: 1037

Stav skladu : 0
Externý sklad : 16
  • LED vianočná reťaz od značky Solight je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá štýlovú a energeticky úspornú možnosť vianočného osvetlenia. Táto reťaz obsahuje 500 LED diód s bielou farbou svetla, ktoré vytvárajú krásnu a útulnú atmosféru. S dĺžkou 50 metrov je táto reťaz perfektná na osvetlenie veľkých priestorov, či už vonku alebo vnútri.

    Jednou z najväčších výhod tejto vianočnej reťaze je jej multifunkčnosť. Používatelia majú na výber z 8 svetelných módov, medzi ktoré patria blikanie, prelínanie svetla, stmievanie a ďalšie. Vďaka pamäťovej funkcii sa po zapnutí automaticky aktivuje naposledy použitý svetelný mód, takže nemusíte znova nastavovať svoj obľúbený mód.

    Vzdialenosť medzi jednotlivými žiarovkami je 10 cm a celková dĺžka osvetleného kábla je 50 metrov, čo poskytuje dostatočnú flexibilitu pri inštalácii. K reťazi je priložený aj 5 metrový prívodný kábel, ktorý uľahčuje pripojenie k elektrickej zásuvke. Farba kábla je zelená, takže sa ľahko zlije s vianočným stromčekom alebo inou zelenou vegetáciou.

    LED diódy majú príkon len 6W, čo znamená, že sú veľmi energeticky úsporné. Napájanie je možné z 230V AC alebo 31V DC s maximálnym príkonom 6W. Reťaz je chránená triedou IP44, čo znamená, že je odolná voči prachu a striekajúcej vode, a je vhodná na vonkajšie použitie. Pracovná teplota tejto reťaze je od -20°C do +50°C, čo zaručuje jej bezproblémovú funkčnosť v rôznych klimatických podmienkach.

Farba produktuStudená biela
Pridajte hodnotenie produktu