Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Solárne pouličné svietidlo LED Street 800W IP68 + Ovládač + Konzola čierna

Solárne pouličné svietidlo LED Street 800W IP68 + Ovládač + Konzola čierna

60.00€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 9381
Tento produkt sa da zaslat len : Kuriér

Stav skladu : 22
Externý sklad : 79

Solárne pouličné svietidlo LED 800W IP68 predstavuje moderné a energeticky účinné riešenie pre osvetlenie vonkajších priestorov. Tento produkt vyniká svojím robustným dizajnom a vysokým výkonom, čo z neho robí ideálne svietidlo pre parky, chodníky, parkoviská či súkromné dvory.

Svietidlo je vybavené kvalitným solárnym článkom typu polysilikón, ktorý zabezpečuje efektívne nabíjanie vnútornej batérie počas dňa. Vďaka integrovaným snímačom pohybu a súmraku svietidlo inteligentne reaguje na zmeny v okolitom prostredí, čím znižuje spotrebu energie a predlžuje svoju životnosť.

Telo svietidla je vyrobené z odolného materiálu akrylonitril-butadién-styrén (ABS) spolu s krytom z polykarbonátu (PC), ktorý zaisťuje vysokú odolnosť voči nárazom a nepriaznivým poveternostným podmienkam. IP68 certifikácia znamená, že svietidlo je plne vodotesné a vhodné pre použitie v rôznych klimatických podmienkach.

LED zdroj o výkone 800W poskytuje jasné a rovnomerné svetlo s teplotou farby 6500K, ktoré efektívne osvetľuje požadované oblasti. Detekčný uhol 120 stupňov a snímacia vzdialenosť 6 metrov zaisťujú, že žiadny pohyb v blízkosti svietidla nezostane nepovšimnutý.

V balení nájdete solárnu lampu, diaľkové ovládanie pre ľahkú manipuláciu s režimami osvetlenia a montážny úchyt na stĺp. Montáž je jednoduchá a výška inštalácie medzi 3 a 5,5 metra zabezpečuje optimálny dosah svetla.

Svietidlo ponúka dva prevádzkové režimy – automatické svietenie pri zaznamenaní pohybu a nepretržité svietenie od súmraku do úsvitu, ktoré možno ďalej nastaviť pomocou diaľkového ovládania na 2, 4, alebo 6 hodín. Tieto funkcie umožňujú užívateľom prispôsobiť osvetlenie podľa ich konkrétnych potrieb a zabezpečiť tak efektivitu a komfort.

Farba produktuČierna
NapájanieSolárne
Pozorovací uhol120°
Počet diód210 LED SMD
Rozmery63 x 25cm
Teplota svetla6000 - 6500 K
Farba svetlaStudená biela
Svetelný zdrojLED
KrytieIP68
CertifikátyCE RoHS
Pridajte hodnotenie produktu