Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

NASTAVITEĽNÁ CYKLISTICKÁ PRILBA VEĽKOSŤ M 54-58CM

NASTAVITEĽNÁ CYKLISTICKÁ PRILBA VEĽKOSŤ M 54-58CM

17.90€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 8462

Stav skladu : 0
Externý sklad : 18

NASTAVITEĽNÁ CYKLISTICKÁ PRILBA VEĽKOSŤ M 54-58CM

 

POPIS

L-BRNO NASTAVITEĽNÁ CYKLISTICKÁ PRILBA VEĽKOSŤ M 54-58CM

 

Myslím, že sa všetci zhodneme na tom, že najdôležitejšia je bezpečnosť, preto by ste sa o ňu mali starať v každej možnej situácii!

Veľkým pomocníkom v takejto situácii sa bezpochyby ukáže byť cyklistická prilba. Účinne ochráni hlavu, takže sa vyhne nielen nebezpečným zraneniam pri akýchkoľvek problémoch, ale poskytne aj pokoj počas jazdy.

 

AKÁ JE NAJLEPŠIA CYKLISTICKÁ PRILBA?

Aerodynamický tvar prilby spôsobí, že okamžite zabudnete, že ju vôbec nosíte - nebude vytvárať odpor vzduchu pri jazde. Pohodlie priaznivo ovplyvní aj nízka hmotnosť výrobku vďaka jeho polystyrén-plastovej konštrukcii.

Zabudovaný štít zaisťuje, že vám počas jazdy nebude svietiť slnko do očí, čo sa prejaví nielen na zdraví vašich očí, ale zaistí aj bezpečnosť, keďže cesta bude vždy dokonale viditeľná.

 

AKO SI VYBRAŤ CYKLISTICKÚ PRILBU?

Pri výbere prilby sa musíte uistiť, že bude vyhovovať vašim rozmerom. Tu dostupná veľkosť M dokonale sadne každej hlave s obvodom 54 až 58 centimetrov.

Pri výbere prilby je dôležitá aj jej hmotnosť. Pri dlhých túrach je obzvlášť dôležité, aby nebola príliš ťažká – prilba s veľkou hmotnosťou zbytočne zaťaží hlavu a ramená. Tieto prilby však vážia len 235 gramov, čo je ako stvorené na krátke, ale aj dlhé výlety na bicykli.

 

CYKLISTICKÁ PRILBA - NEVYHNUTNÝ DOPLNOK KAŽDÉHO CYKLISTU.

Cyklistické prilby, aj keď sa vám môžu zdať nadbytočné až gýčové, sú pri bicyklovaní veľmi dôležité. Pri rýchlej jazde nie je ťažké mať nehodu – preto sa oplatí mať doplnok, ktorý zabráni vážnym zraneniam.

Odolné materiály umožnia každému fanúšikovi dvoch kolíkov vychutnať si jazdu bez obáv z poškodenia produktu. Jeho pevné spracovanie zaisťuje mimoriadnu odolnosť a bezpečnosť pre každého cyklistu.

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Plast: plast + polystyrén
  • Hmotnosť: 235 g
  • Obvod hlavy: 54 - 58 cm (nastaviteľné ciferníkom)
  • Veľkosť: M

ROZMERY:

  • Prilba: 30 cm x 20,5 cm x 14 cm
  • Balenie: 32 cm x 23 cm x 17 cm

Cyklistická prilba balená v esteticky príjemnej kartónovej krabici.

Farba produktubiela+čierna
Rozmery54 - 58 cm
Pridajte hodnotenie produktu