Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

PODPERA CHODIDLA PRE BICYKEL

PODPERA CHODIDLA PRE BICYKEL

6.85€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 8445

Stav skladu : 0
Externý sklad : 47

PODPERA CHODIDLA PRE BICYKEL

 

POPIS

L-BRNO NOHA NA BICYKEL NASTAVITEĽNÝ ZADNÝ STOJAN NA BICYKEL

 

Nohy na bicykel - pri jazde úplne zbytočné, ale neskutočne užitočné pri zastavení alebo pri malej prestávke. Opretie bicykla o stenu, stĺpiky a iné podpery môže skončiť pádom vozidla. A pád povedie k poškodeniu rôznych komponentov – rozbitie bicyklových lámp alebo krútenie riadidiel. Preto je dobré nainštalovať nohu na bicykel, aby bol váš bicykel úplne v bezpečí, keď stojíte!

 

NOHA NA BICYKEL - NEVYHNUTNÝ DOPLNOK!

Noha na bicykel je ideálna pre každú chvíľu, keď potrebujete zosadnúť z bicykla. Dá sa pohodlne umiestniť jediným pohybom nohy a každý bicykel bude stáť stabilne!

Robustný pánt zjednodušuje skladanie a rozkladanie opierky nôh. A čo viac, môžete si byť istí, že sa výrobok počas jazdy nerozloží, a to ani pri tej rýchlej a extrémnej!

 

AKO NAMONTOVAŤ PÄTKU NA BICYKEL?

Montáž pätky je veľmi jednoduchá a rýchla - stačí odskrutkovať montážny prvok produktu a potom už naskrutkovať na požadované miesto bicykla na spodný trojuholník rámu a je to! Vďaka tomuto montážnemu systému nepotrebujete špeciálne otvory na ráme bicykla a nemusíte sa starať o hrúbku rámu - skrutky je možné dotiahnuť podľa požiadaviek rámu.

 

UNIVERZÁLNA OPIERKA NA BICYKEL!

Podpora je nastaviteľná, takže bude perfektne fungovať na každom bicykli. Jeho dĺžku si môžete ľubovoľne prispôsobiť tak, aby čo najviac sedela na váš model bicykla. Tým sa zabezpečí aj správny uhol sklonu.

 

STABILNE PODOPRITE SVOJ BICYKEL CEZ NESPOČETNÉ MNOŽSTVO ZASTÁVOK!

Noha bicykla je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, ktorý vám poskytne nielen vynikajúcu pevnosť a stabilitu, ale zaručí aj fantastickú bezpečnosť pre každý bicykel.

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

Výškové nastavenie: áno

Plast: hliník

ROZMERY:

  • Noha (dĺžka): 29 cm
  • Montážny prvok: 10 cm x 5 cm x 3 cm
  • Balenie: 35 cm x 5 cm x 3 cm

Zadná noha bicykla balená vo fóliovom obale.

Farba produktuČierna
Rozmery29cm
Pridajte hodnotenie produktu