Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

HLASNÝ KOVOVÝ ZVONČEK NA BICYKEL ČIERNY

HLASNÝ KOVOVÝ ZVONČEK NA BICYKEL ČIERNY

1.60€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 8442

Stav skladu : 0
Externý sklad : 57

HLASNÝ KOVOVÝ ZVONČEK NA BICYKEL ČIERNY

 

POPIS

L-BRNO BICYKLE ZVON HLASITÝ KOVOVÝ BICYKEL ZVON ČIERNA

 

Nikomu sa vraj nepáči, keď sa pri jazde po cyklotrase každú chvíľu po ceste zamotá stratený chodec, ktorý sa ani neobzrel!

V takejto situácii vám o sebe určite bude chcieť dať vedieť každý cyklista. Pomôže to zaistiť bezpečnosť, pretože každý bude vedieť, kde bicykel závratnou rýchlosťou bliká!

 

ZVONČEKY NA BICYKEL - NEVYHNUTNÝ DOPLNOK

Zvonček je základom pre bezpečný pobyt na ceste alebo cyklotrase. Vďaka tomu si cyklista, ale aj chodec lepšie uvedomuje svoje okolie.

Kovový zvuk zvončeka určite prenikne cez hluk aj toho najrušnejšieho mesta - vaši zákazníci si tak môžu byť istí, že svoju vetu úplne splní!

 

AKO NAMONTOVAŤ ZVONČEK NA BICYKEL?

Zvonček na riadidlách sa montuje bez náradia. Montáž prebieha jednoduchou svorkou, takže bude pevne a trvalo držať na požadovanom mieste, takže bude vždy na dosah prsta.

 

AKÝ ZVONČEK NA BICYKEL SI VYBRAŤ?

Samozrejme, dôležitým aspektom je pohodlné používanie zvončeka - a to tento model určite poskytuje! Aby zvonček upozornil ostatných účastníkov, že sa blíži bicykel, stačí zľahka stlačiť spúšť, ktorá po chvíľke úderu na kovový prvok vydá hlasný charakteristický zvuk.

Ďalším dôležitým hľadiskom je dizajn zvončeka – nikto nechce, aby jeho zvonček zaberal príliš veľa miesta na riadidlách a prekážal pri jazde. Našťastie je tento model malý a šikovný, takže bude neprehliadnuteľný. A jeho klasický dizajn a univerzálna farba budú vyzerať skvele na každej jednokolke.

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

Plast: hliník, plast

ROZMERY:

  • Zvonček: 5.5 cm x 3.5 cm x 5.5 cm
  • Balenie: 6 cm x 4 cm x 6 cm

Zvonček na bicykel balený vo fóliovom obale.

Farba produktuČierna
Rozmery5.5 cm x 3.5 cm x 5.5 cm
Pridajte hodnotenie produktu