Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

PUMPA NA BICYKEL S TLAKOMEROM NA RUKOVÄTI BICYKLA

PUMPA NA BICYKEL S TLAKOMEROM NA RUKOVÄTI BICYKLA

8.95€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 8437

Stav skladu : 0
Externý sklad : 44

PUMPA NA BICYKEL S TLAKOMEROM NA RUKOVÄTI BICYKLA

 

POPIS

RUČNÁ PUMPA NA BICYKEL L-BRNO S DRŽIAKOM NA BICYKEL

 

Správny tlak v pneumatikách bicykla je pri jazde na bicykli kľúčový. Keď je v pneumatikách stále menej vzduchu, jazda je náročnejšia – zvyšuje sa valivý odpor kolies, a teda šliapanie do pedálov vyžaduje väčšiu námahu. Je tiež potrebné pripomenúť, že podhustené kolesá sa rýchlejšie opotrebúvajú.

 

PREČO POTREBUJETE KONTROLOVAŤ TLAK V PNEUMATIKÁCH?

Jazda na neadekvátne nahustených pneumatikách si vyberá daň na výkone bicykla a môže viesť k poškodeniu rôznych častí, ako je napríklad duša. Navyše jazda na takýchto pneumatikách znamená, že bicykel môže klásť väčší odpor, čo sa pre cyklistu premieta do väčšej únavy. Preto je vždy dobré mať so sebou pumpu, ktorá takýmto prípadom jednoducho predíde!

 

PUMPA S TLAKOMEROM - NEVYHNUTNÝ DOPLNOK KAŽDÉHO CYKLISTU!

Vzduch z kolies uniká nielen pri netesnosti ventilov alebo mechanickom poškodení pneumatiky, ale aj pri správnej jazde - pokles tlaku vplyvom tlaku je prirodzený fyzikálny jav.

Správna úroveň tlaku v pneumatikách uľahčuje jazdu, prekonávanie prekážok a zabraňuje príliš rýchlemu opotrebovaniu pneumatík a kolies. A na jeho meranie slúži tlakomer v pneumatikách – ukazuje presný tlak v pneumatikách. Stojí za to si skontrolovať, aký je správny rozsah tlaku nahustených kolies - zvyčajne je to uvedené na pneumatike.

 

MANUÁLNA HUSTILKA NA BICYKEL JE IDEÁLNA NA AKÚKOĽVEK TRASU!

Cyklohustilka patrí k základným pomôckam, ktoré by mal mať každý človek, ktorý vlastní bicykel. Koniec koncov, nikdy neviete, kedy sa vám to bude hodiť!

Čo ak práve počas jazdy potrebujete dofúkať pneumatiky? Žiaden problém! Praktický držiak, ktorý je súčasťou sady, tento problém vyrieši - dá sa namontovať na bicykel, pumpu na bicykel tak môžete mať stále pri sebe.

Malá veľkosť pumpy vám tiež umožňuje vložiť ju do cyklistickej tašky alebo batohu. To vám umožní nafúknuť pneumatiku raz-dva a ísť ďalej!

 

AKÚ PUMPU NA BICYKEL SI VYBRAŤ?

Správna pumpa na bicykel by mala spĺňať niekoľko požiadaviek. A naša pumpa ich určite všetky spĺňa! Jeho hlavné vlastnosti sú:

  • Malá veľkosť - ľahko sa zmestí do cyklistickej tašky alebo batohu
  • Vrátane držiaka na bicykel - špeciálny držiak pumpy pre montáž na rám bicykla
  • Tlakomer – kontrola správnej úrovne tlaku v pneumatikách bude mimoriadne jednoduchá
  • Vynikajúca kvalita - vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú vynikajúcu odolnosť a účinnosť pri početnom nafúknutí

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

Plast: plast

ROZMERY:

  • Pumpa na bicykel: 32.5 cm x 4 cm x 10 cm
  • Balenie: 35 cm x 10 cm x 4 cm

Pumpa na bicykel balená v plastovom obale.

Farba produktuČierna
Rozmery32.5 cm x 4 cm x 10 cm
Pridajte hodnotenie produktu