Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

SILIKÓNOVÁ ZARÁŽKA KLINOVÝ ZÁMOK DVERÍ SIVÝ

SILIKÓNOVÁ ZARÁŽKA KLINOVÝ ZÁMOK DVERÍ SIVÝ

1.05€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 7930

Stav skladu : 0
Externý sklad : 45

SILIKÓNOVÁ ZARÁŽKA KLINOVÝ ZÁMOK DVERÍ SIVÝ

 

POPIS

KLINOVÁ SILIKÓNOVÁ ZARÁŽKA ZÁMKA NÁRAZNÍKOV ŠEDÁ

 

Nič nie je otravnejšie ako dvere, ktoré sa zatvoria aj pri malom prievanu, pri prenášaní ťažkých nákupov alebo pri sťahovaní. Vytrvalé je aj to, keď dvere búchajú o stenu a ničia ju, keď kľučka alebo zasunutý kľúč narazí na stenu. Našťastie existuje spôsob, ako to obísť!

 

ZARÁŽKA DVERÍ - MAJTE DVERE VO SVOJOM DOME POD KONTROLOU!

Tento produkt má dve možnosti využitia – perfektne poslúži ako dverný klin, ktorý udrží dvere neustále otvorené. Nebojí sa prievanu ani vetra. Môžete ho použiť aj na podopretie okna pri vetraní miestnosti.

Druhou funkciou, ktorú výrobok plní, je nárazník dverí. Každý už asi nie raz udrel kľučkou do steny. Takéto časté udieranie však môže viesť k poškodeniu steny aj dverí. Preto v takom prípade príde vhod nárazník - umiestnený medzi stenou a dverami, zabráni náhodným zásahom.

 

AKÝ DRUH NÁRAZNÍKA DVERÍ ZVOLIŤ?

Pri výbere správneho nárazníka dverí sa oplatí venovať pozornosť niekoľkým aspektom – výrobok musí dvere dobre podopierať a nesmie poškodiť stenu, podlahu ani dvere.

Preto je náš nárazník vyrobený zo silikónu, ktorý vám poskytne nielen vynikajúcu odolnosť, ale aj vás zbaví jednej z vyššie uvedených starostí – silikónový materiál bude šetrný ku všetkým povrchom v dome a nezanechá na nich žiadne stopy.

Ale bez obáv! Tento výrobok spĺňa aj druhú požiadavku – kužeľovitý tvar umožňuje použitie pri rôznych dverách, bez ohľadu na to, ako vysoko nad zemou sú. A vydutá textúra poskytuje vynikajúce držanie, takže ani dvierka, ani klin sa nebudú posúvať!

 

INFORMÁCIE O PRODUKTE:

Plast: silikón

Farba: šedá

ROZMERY:

  • Klin na dvere: 9.5 cm x 4 cm x 2.7 cm
  • Balenie: 10 cm x 4,5 cm x 3 cm

Silikónová zarážka dverí balená v plastovom vrecku.

Farba produktuSivá
Pridajte hodnotenie produktu