Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ORGANIZÉR PRE ODDEĽOVAČ ZÁSUVIEK OD 38 DO 54,5 CM

ORGANIZÉR PRE ODDEĽOVAČ ZÁSUVIEK OD 38 DO 54,5 CM

8.40€
Dostupnosť: 3-7dní
Kód tovaru: 7821

Stav skladu : 0
Externý sklad : 72

ORGANIZÉR PRE ODDEĽOVAČ ZÁSUVIEK OD 38 DO 54,5 CM

POPIS

Nájsť jednu konkrétnu položku v zásuvke plnej vecí môže byť niekedy dosť komplikovaná úloha. A o udržiavaní poriadku v obrovských skriniach radšej ani nehovoriac. Kiežby existoval spôsob, ako zabezpečiť, aby každá položka mala svoje miesto... a predsa existuje taký produkt - oddeľovač zásuviek !

Oddeľovač zásuviek je mimoriadne praktický produkt, vďaka ktorému bude udržiavanie poriadku v akejkoľvek zásuvke niečo extrémne jednoduché!

Či už potrebujete pomôcť s usporiadaním obsahu kuchynských skriniek, kúpeľňových skriniek alebo zásuviek vo vašej skrini - organizér bude perfektne fungovať na ktoromkoľvek z týchto miest!

Nemusíte sa tiež báť, že by organizér každý centimeter perfektne priliehal k vašim skrinkám – tento oddeľovač je nastaviteľný . A to znamená, že má mechanizmus, vďaka ktorému môžete ľubovoľne predlžovať a skracovať konektivitu jeho dĺžky. Najmenšia dĺžka je 38 cm a najdlhšia 54,5 cm , takže sa bez problémov zmestí do každej zásuvky!

Prepážka na okrajoch má ochranný materiál , ktorý chráni zásuvku pred poškodením a vďaka nej zostane organizér na svojom mieste.

Biela farba organizéra určite zapadne do interiéru vášho domova a v zásuvkách nebude príliš nápadná.

Umiestnenie organizéra do zásuvky je mimoriadne jednoduché. Stačí umiestniť separátor do zásuvky podľa vášho výberu a upraviť jeho dĺžku. Po nastavení dĺžky ho zaistite na mieste pomocou uzamykacieho mechanizmu.

Organizér je vyrobený z kvalitného plastu , takže si môžete byť istí, že poriadok vo vašich zásuvkách zavládne na dlhú dobu.

Technické parametre:

  • Plast: plast

  • Farba: biela

  • Protišmyková vrstva: áno

Rozmery:

  • Oddeľovač: 38 cm x 10 cm x 4.5 cm

  • Maximálna dĺžka: 54,5 cm

  • Balenie: 38,5 cm x 10,5 cm x 5 cm

Produkt balený v kartónovej krabici.

Farba produktuBiela
Rozmery38 cm x 10 cm x 4.5 cm
Pridajte hodnotenie produktu