Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

ORGANIZÉR DO ZÁSUVKY NASTAVITEĽNÝ BAMBUSOVÝ ODDEĽOVAČ 43X6X1,5CM 1 KUS

ORGANIZÉR DO ZÁSUVKY NASTAVITEĽNÝ BAMBUSOVÝ ODDEĽOVAČ 43X6X1,5CM 1 KUS

6.30€
Dostupnosť: 3 - 7dní
Kód tovaru: 7818

Stav skladu : 0
Externý sklad : 63

ORGANIZÉR DO ZÁSUVKY NASTAVITEĽNÝ BAMBUSOVÝ ODDEĽOVAČ 43X6X1,5CM 1 KUS

POPIS:

Poznáte ten moment, keď otvoríte zásuvku a vo vašich očiach sa objaví neporiadok a mohli by ste odprisahať, že ste práve upratovali? Bez správnej organizácie v zásuvkách a skrinkách sa predmety v nich môžu rýchlo „presunúť“ z jedného miesta na druhé. Existuje však produkt, ktorý tomu zabráni – zásuvkové deliče!

Praktický organizér do zásuvky v podobe rozdeľovača je produkt, ktorý vám umožní jednoducho usporiadať všetky vaše veci. Rozdeľovač vám umožní oddeliť rôzne produkty, aj keď sú v jednej zásuvke alebo skrinke!

Bambusový oddeľovač zásuviek nielenže zaručí poriadok vo vašej domácnosti , ale vďaka tomu bude vnútro zásuviek vyzerať oveľa estetickejšie!

Organizér je mimoriadne všestranný - perfektne poslúži na usporiadanie vecí v kuchyni, kúpeľni, ale aj v skrini. Ďalšou výhodou je nastaviteľná dĺžka - od 34 do 43,5 cm - takže organizér si môžete prispôsobiť tak, aby vyhovoval vašim zásuvkám.

V závislosti od vašich potrieb môžete použiť niekoľko oddeľovačov v jednej zásuvke na lepšie usporiadanie položiek. Pri dobrej organizácii bude hľadanie produktov, najmä vo veľkých zásuvkách, oveľa jednoduchšie!

Používanie organizéra je naozaj jednoduché . Stačí si vybrať zásuvku, kde chcete objednať, potom stlačiť prepážku na najmenšiu veľkosť a umiestniť ju na požadované miesto. Výrobok sa sám prispôsobí rozmerom zásuvky!

Priečka je vyrobená z bambusového dreva , vďaka čomu je mimoriadne odolná a krásne prezentovaná. A čo viac, má aj ochranné hubky na okrajoch, ktoré eliminujú riziko poškriabania zásuvky, no zároveň zabraňujú pohybu ozvučnice pri vyťahovaní zásuvky.

Technické parametre:

  • Plast: bambusové drevo

  • Nastavenie dĺžky: áno

  • Množstvo: 1 kus

Rozmery:

  • Oddeľovač: 34 cm x 6 cm x 1.5 cm

  • Maximálna dĺžka: 43,5 cm

Farba produktuprírodná - drevo
Rozmery34 cm x 6 cm x 1.5 cm
Pridajte hodnotenie produktu