Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  info@ledziarovka.eu   +421 (0) 903 830 513

Konektor klik pre LED pásy 8mm 2pin

Konektor klik pre LED pásy 8mm 2pin

0.55€
Dostupnosť: Na sklade
Kód tovaru: 6344

Stav skladu : 56
Externý sklad : 72

Dvojpinový konektor pre LED pásy je navrhnutý tak, aby zjednodušil pripojenie 8mm LED pásikov typov 2835 a 3528 bez nutnosti spájkovania. Tieto konektory sú obľúbené vďaka svojej jednoduchosti a pohodliu, ktoré poskytujú pri montáži LED osvetlenia.

Na použitie tohto typu konektora nie je potrebný žiadny špeciálny nástroj. Inštalácia prebieha tak, že LED pás s napájacími kontakty sa nastrčí do konektora. Je dôležité, aby napájací kontakty na pásiku smerovali presne proti kovovým kontaktom, ktoré sú zabezpečené v pevnom plastovom tele konektora. Správne nasmerovanie zabezpečí, že elektrický obvod bude uzavretý a LED pásik bude správne fungovať.

Celková dĺžka kábla konektora je zvyčajne okolo 12 cm, čo poskytuje dostatočnú flexibilitu pre rôzne inštalačné situácie. Dĺžka kábla tiež umožňuje, aby sa LED pásik mohol umiestniť v určitej vzdialenosti od zdroja napájania alebo od iného pásika, ak je to potrebné.

Klikový mechanizmus konektora je navrhnutý pre rýchle a bezpečné pripojenie. Po vložení LED pásika do konektora sa jednoducho zatvorí a "klikne", čím sa zaistí pevné a spoľahlivé elektrické pripojenie bez nutnosti použitia ďalších nástrojov.

Pri používaní týchto konektorov je dôležité dbať na správne polaritu, pretože zámenník "+" a "-" by mohol spôsobiť poškodenie LED pásika alebo nefunkčnosť systému. Taktiež je dobré zvážiť celkové zaťaženie pripojených LED pásikov, aby zdroj napájania dokázal zabezpečiť dostatočný prúd pre ich správnu funkčnosť.

Tieto konektory sú ideálne pre rôzne aplikácie, ako je vytváranie akcentného osvetlenia, podsvietenie, osvetlenie pracovných plôch a mnohé iné domáce či komerčné použitia, kde je potrebná jednoduchá a účinná inštalácia LED osvetlenia.

Napájanie12V, 24V
Rozmerypre 8mm pásiky
KrytieIP20
Pridajte hodnotenie produktu